HEKLANJE

Pripremite svoja stopala za sezonu sandala

TEMU APP 100 E KUPON

Toplo vrijeme znači jedno: stigla je sezona sandala.

Pripremite se osjetiti travu, plažu ili surfanje pod nogama uz pomoć sljedećih savjeta za ljepotu od pete do pete od American Podiatric Medical Association.



Vaše oči su važna imovina koju imate. Brinuti se o njima važno je koliko god možete. Jednako je važno uljepšati svoje oči i lice na takav način da kada neka osoba uspostavi kontakt s vama očima mora reći; Wow! Što su oči? To bi bilo moguće samo ako učinite nešto da vaše lice bude izražajno i privlačno.
Kako biste bili lijepi i privlačni, ‘dobiti savršene obrve’ od velike je važnosti. Dakle, definitivno će vas sada zanimati kako dobiti savršene obrve. Evo nekoliko savjeta kako urediti svoje obrve i učiniti ih savršenima.

1. Dodajte četkicu za obrve u svoju kutiju za šminku. Četkica za obrve će održati vaše obrve u formi. Također možete koristiti malu količinu gela da ih nagovorite.
2. Nemojte previše čupati obrve. Vašem pregledavanju potrebno je oko 8 tjedana ili više da ponovno naraste.
3. Ako osjećate potrebu za korištenjem olovke za obrve, koristite je, ali nanesite vrlo lagani potez dok ispunjavate obrve. Također možete koristiti sjenilo umjesto olovke.
4. Tanje obrve učinit će vaše obrve lijepim i privlačnima, koristite boju samo u sredini obrva. Ako imate malo veće obrve, onda se temeljito obojite.
5. Očetkajte obrve malom količinom gela. To će zadržati vaše obrve na mjestu i dati im prirodnu boju.
6. Maskara u boji će odlično stajati na vašim obrvama.
7. Ako imate velike obrve, uredite ih. Možete ukloniti višak dlačica između obrva i ispod njih. Sada popunite obrve kao što je gore rečeno.
8.Dobro izrađene obrve učinit će vaše lice jednostavno ljupkim i dodati nešto dodatno u vas.
9. Održavajte svoje obrve redovito, recimo jednom tjedno ili dva tjedna.
10. Ako imate malo duže dlačice obrva, podrežite ih škarama za manikuru.
11. Počupajte obrve nakon tuširanja. To će vam olakšati zadatak, a manje je bolan.
12. Budite oprezni prilikom čupanja kako vam se nakon čupanja ne bi pojavile rupice na obrvama.

Praktično pravilo za savršene obrve

Krhke obrve su za osobe s krhkim crtama lica. Ako imate sportsko tijelo, neka vaše obrve budu manje njegovane i gušće. Ovo će vam izgledati prirodnije.

Male oči

Ako imate male oči, nemojte uopće koristiti dodatnu boju. Tako će vam oči biti još manje. Dobro oblikujte obrve.

Depilacija obrva



Depilacija voskom čini dlačice zarobljene ispod površine kože. Ako depilirate obrve voskom, učinite to, ali očistite područje obrva tonikom odmah nakon depilacije.

Nijansiranje i tetoviranje

Nijansiranje obrva vrlo je uobičajeno među ženama, posebno plavušama. Ako ste vi taj, nikad ne bojite obrve crnom bojom; odaberite kombinaciju jedne ili dvije nijanse tamnije od vaše kose. Po mogućnosti odaberite smeđe nijanse za bojanje obrva. Ako želite tetovirati obrve, provjerite vjerodajnice za to. Ponekad tetoviranje obrva pogorša stanje.
Dakle, ljupke dame, oblikujte svoje obrve da izgledaju kul, prekrasno i lijepo.



Bipolarni afektivni poremećaj

Bipolarni afektivni poremećaj općenito je poznat kao “manična depresija”. Često se može karakterizirati epizodama depresije u kojima je nečije raspoloženje