HEKLANJE

Pronalaženje najbolje fakultetske kreditne kartice

TEMU APP 100 E KUPON

Srednjoškolci i brucoši uvijek primaju razne vrste reklama u svoje e-mail pretince, na web stranicama pa čak i na televiziji u vezi s informacijama o prijavi i dobivanju kreditne kartice za fakultet. Postoji toliko mnogo onih koji nude izvrsne poticaje da student možda neće moći reći “ne” trikovima koje nude kartičarske kuće, kao što je popularna kreditna kartica s unaprijed odobrenjem za koledž.

Iako je generalno dobra ideja da studenti imaju kreditnu karticu za fakultet, roditelji bi trebali odvojiti vrijeme za razgovor sa svojim studentom koji će uskoro stići na fakultet kako bi im pomogli da pronađu najbolju kreditnu karticu za fakultet koja će odgovarati njihovim potrebama bez svagda. zviždaljke. Roditelji bi trebali biti sigurni da njihovi studenti razumiju terminologiju, kamatne stope, uvodnu ponudu, nagrade itd. različitih tvrtki koje izdaju kreditne kartice. Ne samo da bi roditelji trebali objasniti posljedice kreditne kartice, već i što to može učiniti njihovom kreditnom rejtingu ako ne plate na vrijeme i koliko će još potrošiti na kamate na sva neplaćena dugovanja.



Fakultetska kreditna kartica može se postaviti sa skromnim ograničenjem za studenta prve godine kako bi se osiguralo da nauči kako planirati proračun prije nego što dobije potpunu vladavinu s većim ograničenjem potrošnje, osobito ako će roditelji vršiti plaćanja. Međutim, ako student vrši svoje vlastite mjesečne uplate, morat će naučiti proračunati kako bi mogli platiti svoj dug svaki mjesec na vrijeme.

Roditelji bi također trebali pomoći svojim studentima u traženju sveučilišne kreditne kartice s niskim APR-om ili godišnjim postotkom. Ako student odabere karticu s 0% godišnje kamatne stope, neka pročita sitna slova kako bi saznao koliko dugo će ova kamatna stopa trajati. Većinu vremena ovo je samo uvodna posebna ponuda i porast će u roku od 3 do 12 mjeseci. Neke fakultetske kreditne kartice s niskim APR-om dugoročno su mnogo bolje od onih koje u početku nude samo 0%, a zatim znatno rastu nakon uvodnog razdoblja.

Neka vaš student pažljivo istraži sav povrat novca i bodove prije nego što se odluči za karticu koja nudi ovu vrstu poticaja. Mnogi studenti možda neće razumjeti da ti bodovi možda nisu vrijedni cijene i da mogu isteći ako se ne iskoriste unutar određenog vremena, kao što su bodovi u miljama.

Jedna od najboljih stvari o sveučilišnim kreditnim karticama jest to što danas studenti mogu pristupiti svom računu na mreži i saznati jesu li blizu nevolje prije nego što se to stvarno dogodi i primi izvod poštom. To im može pomoći da nauče više o proračunu.

Ne samo da će student moći pristupiti svojoj fakultetskoj kreditnoj kartici putem interneta, već to mogu učiniti i njegovi roditelji. Na taj će način, ako je njihov učenik u nevolji, moći pomoći prije nego bude prekasno.

Studenti se također trebaju prijaviti samo za karticu koja ima značajku za sprječavanje prijevare i krađe. Ima mnogo drugih studenata koji žive u studentskim domovima na koledžima i morat ćete zaštititi svoju karticu od krađe, što može biti vrlo teško s obzirom na užurbani stil života studenata.

Adsense RIP?

Nakon dojave iz nekoliko obično pouzdanih izvora, primijetio sam da je Adsense mrtav. Čini se da ako ste zarađivali novac

Ani mat Humor

Mnoga su djeca očarana i oduševljena animiranim humorom koji pronalaze u svojim jutarnjim crtićima. Divne ludorije animiranih likova na televizijskom