HEKLANJE

Pronalaženje najbolje kartice zrakoplovne tvrtke

TEMU APP 100 E KUPON

Većina kreditnih kartica daje nagradne bodove za svaku upotrebu kartice koji se mogu prenijeti u nagradu po vašem izboru. Nagrade mogu biti zračna milja, poklon bonovi, popusti pri kupnji ili čak povrat novca pri kupnji. Što više bodova, to bolja nagrada. Za bolju iskoristivost možete odabrati kobrendirane kreditne kartice.

Dobijte više milja s najboljom karticom zrakoplovne tvrtke



Zrakoplovne kartice obično se nude u partnerstvu s kartičarskom kućom i zrakoplovnom kompanijom. Ova kreditna kartica omogućuje vam da zaradite bodove ili milje za svaki dolar potrošen vašom kreditnom karticom. Nakon što zaradite određeni broj bodova ili milja, možete ih zamijeniti za besplatno ili smanjeno putovanje zrakoplovom s odgovarajućim zrakoplovnim prijevoznikom. Postoji mnogo nagradnih kreditnih kartica zrakoplovnih prijevoznika za potrošače i potrošač je pomalo zbunjen oko toga koja nagradna kreditna kartica najbolje odgovara njegovim/njezinim potrebama. Banke i tvrtke koje izdaju kreditne kartice troše milijune dolara na reklamiranje svojih proizvoda. Vrsta nagradne kreditne kartice ovisi o vašem životnom stilu i osobnim potrebama.

Najbolja karta zrakoplovne tvrtke nudit će i druge posebne nagrade. Općenito nude više pogodnosti vezanih uz putovanja nego ostale kreditne kartice, kao što je veći iznos pokrića putnog osiguranja. Ako često putujete u inozemstvo, najbolja je opcija da nabavite nagradnu kreditnu karticu ko-brandirane zrakoplovne kompanije, koja vam omogućuje putovanje po cijelom svijetu. Letovi domaćih zračnih prijevoznika mnogo su pristupačniji u smislu iskorištenja kilometraže, kako kod glavnih prijevoznika tako i kod prijevoznika s popustom.

Nagradne kreditne kartice za povrat novca

Nagradna kreditna kartica s povratom gotovine ista je kao i nagradna kreditna kartica zrakoplovne tvrtke, samo s jednom razlikom, a to je da možete zamijeniti bodove za novčane nagrade. Nagrade se mogu prenijeti na štedni račun ili dodati vašem kreditu. Osim ovih kreditnih kartica, postoje i druge povezane kartice, koje imaju višestruke pogodnosti.