HEKLANJE

Ruka pod ruku: holivudske zvijezde i estetska kirurgija

TEMU APP 100 E KUPON

Mnoge od najvećih holivudskih zvijezda imale su više od svog poštenog udjela u estetskim operacijama. Mnogi o tome šute, ne dopuštajući da takve informacije izađu u javnost, ali drugi su vrlo otvoreni. Dok je Cher možda doista bila dijete holivudskog plakata za estetsku i plastičnu kirurgiju, ona je ekstremniji primjer. Odnedavno se čini da je upravo Sharon Osbourne, supruga rock and roll legende Ozzieja Osbournea, poster za estetske operacije, a za razliku od ostalih zvijezda, vrlo je otvorena po tom pitanju.

Sharon Osbourne priznala je da je potrošila više od pola milijuna dolara na estetske operacije tijekom svog života. Postupci se kreću od podrezivanja viška kože do postavljanja lažnih grudi u veličini Barbie. Savijanja, dizanja, što god, vjerojatno je imala iskustva s tim. Na pitanje zašto bi se podvrgla tolikoj estetskoj kirurgiji, Sharon je bila vrlo iskrena u svom odgovoru. Sharon Osbourne kaže da je oduvijek sanjala o operaciji kako bi poboljšala svoj izgled, jer joj je dosta obožavatelja koji misle da je ona Ozziejeva majka. Zbog ove naizgled uobičajene pogrešne percepcije, pedesettrogodišnjakinja je bila paranoična da nije dovoljno zgodna da krasi rokerovu ruku, te je žudjela za njom.



Sharon komentira dodatnu pozadinu o tome zašto je toliko željela kozmetičke tretmane. “Nikad nisam bila zgodna žena.” Potreba da bude željena čak i s vremena na vrijeme dovela je do nesigurnosti, a kao supruga svjetski poznate rock zvijezde, “Ozziejeve mame”, komentari sigurno nisu pomogli. Veliki dio njezine odluke temeljio se i na želja da više udovolji svom mužu Sharon komentira da se nakon operacije osjećala privlačnom za Ozzieja, te je u svom umu bila više poput osobe kakvu zaslužuje.

Borila se s problemima težine, ali pripisuje zasluge zahvatu povezivanja želuca iz 1999. godine koji joj je pomogao dramatično smanjiti težinu. Zatim je uložila u daljnje operacije uključujući zatezanje trbuha, liposukciju, zatezanje lica i dvije operacije grudi. Svaki put se njezin izgled mijenjao, no mnogi su estetski kirurzi komentirali kako vole Sharon Osbourne kao primjer estetske kirurgije, jer ona poboljšava izgled, ali ga ne mijenja. Drugim riječima, ona pokušava biti poboljšani model same sebe, a ne nova osoba, a to je ono što bi netko tko razmišlja o estetskoj kirurgiji trebao gledati.

Članci s hipervezama!

Pisanje članaka izvrstan je način da izgradite svoju reputaciju kao stručnjaka u svom području. To je također dobar način za