HEKLANJE

Sastojci koje treba tražiti u proizvodima za njegu kože

TEMU APP 100 E KUPON

Koža stari zbog kronoloških i ekoloških razloga. Starenje i izloženost zagađenju i drugim čimbenicima iz okoliša uzrokuju da linije i bore postanu vidljivije. Glavni čimbenici koji pridonose dubljim linijama i borama uključuju kožu koja je tanja i manje čvrsta, smanjeni kolagen i elastin te smanjeno obnavljanje stanica.

Jedan od načina da smanjite pojavu linija i bora je korištenje proizvoda koji vašoj koži dostavljaju snažne antioksidanse poput vitamina C. Najbolji proizvodi za njegu kože s vitaminom C neutralizirat će slobodne radikale, potaknuti sposobnost kože da proizvodi kolagen, smanjiti promjenu boje i poboljšati teksturu kože.



Hidroksi kiseline su još jedan ključ. Neki proizvodi za njegu kože toliko su bogati hidroksi kiselinom da je tonik neophodan za pripremu kože. Koža koja ima koristi od visokih razina hidroksi kiselina moći će proizvesti više kolagena i elastina. Time se smanjuju linije i bore.

Nakon tretiranja kože vitaminom C, tonikom i hidroksi kiselinama, neophodna je kvalitetna hidratantna krema i krema za sunčanje. Kremu za sunčanje morate nositi svaki dan i mora blokirati UVA i UVB zrake jer je sunce primarni uzrok starijeg izgleda kože. Proizvodi s antioksidansima koji smanjuju štetu od sunca su važni, ali ništa ne može zamijeniti učinkovitu kremu za sunčanje.

Zaključno, prirodni proizvodi za njegu kože bogati antioksidansima i hidroksi kiselinama mogu uvelike smanjiti znakove starenja kože poput linija i bora. Snažna krema za sunčanje apsolutno je neophodna za zaštitu vaše kože od primarnih uzroka starijeg izgleda kože, UVA i UVB zraka.

Samo da budem

Kad sam bila mala, 8. mart je bio čvrsto povezan s danom moje majke i baka. Profesionalni praznik, poput Dana