HEKLANJE

Savjeti kako bolje iskoristiti svoj program nagrađivanja kreditnih kartica

TEMU APP 100 E KUPON

Posjedujete li nagradnu kreditnu karticu ili se planirate prijaviti za nju? Mnogi ljudi posjeduju jednu ili više nagradnih kreditnih kartica na svom računu, ali ne žanju svi nagrade koje zaslužuju. U ovom članku razmotrit ćemo nekoliko savjeta o tome kako možete dobiti više od svog programa nagrađivanja kreditnom karticom i kako biti sigurni da ćete iskoristiti te zaslužene nagrade:

Iskoristite svoje pogodnosti popusta. Većina nagradnih kreditnih kartica uključuje privilegije popusta koje su ekskluzivne samo za njihove vlasnike kartica. Jeste li svjesni popusta koje vaša kreditna kartica pruža? Ako ne, odvojite vrijeme da pregledate uvjete svoje kartice ili provjerite na internetu i uvjerite se da maksimizirate puni potencijal svoje kreditne kartice. Na primjer, neke kreditne kartice nude kodove kupona za ispis na mreži koje možete koristiti za kupnju od odabranih trgovaca. Obično se sve što trebate učiniti jest registrirati na mreži kako biste pristupili ovim kuponima za popust koji se mogu ispisati i ostvarili velike uštede.



Platite svoj dug u cijelosti svaki mjesec. Nagradne kreditne kartice obično imaju više kamatne stope od običnih kreditnih kartica pa biste trebali biti sigurni da ne prenosite saldo na sljedeći ciklus naplate. Zašto biste plaćali dodatne troškove na kamatama kada ih možete izbjeći plaćanjem na vrijeme? Ako svaki put trebate platiti kamatu, možda zapravo plaćate više od onoga što zaradite na svojoj nagradnoj kreditnoj kartici.

Ostanite vjerni odredbama i uvjetima svoje kartice. Jeste li znali da vas neplaćanje računa na vrijeme, kašnjenje u plaćanju ili prekoračenje kreditnog limita može diskvalificirati od preuzimanja nagrada? Da, većina nagradnih kreditnih kartica nameće ovo pravilo svojim vlasnicima kartica. Ako niste sigurni, izvadite svoju kopiju uvjeta i odredbi svoje kreditne kartice i pregledajte odredbe o ovom pitanju. Kako biste bili sigurni da ispunjavate uvjete za traženje teško zarađenih bodova, uvijek se pridržavajte uvjeta svoje kreditne kartice.

Mudro koristite svoju nagradnu kreditnu karticu. Kako biste skupljali bodove i brzo zaradili svoje nagrade, očito morate koristiti svoju kreditnu karticu. Ipak, to ne znači da morate dati sve od sebe i obaviti nepotrebne kupnje koje mogu rezultirati dugom na kreditnoj kartici. Upamtite, za vas je ključno da redovito otplaćujete svoj mjesečni iznos kako biste izbjegli kamate i kaznene naknade. Budite oprezni kada koristite svoju nagradnu kreditnu karticu i nemojte naplaćivati kupnje na njoj samo da biste preuzeli svoje nagrade.

Plaćajte svoje režije pomoću nagradne kreditne kartice. Jedan od načina da skupite te bodove bez nepotrebnih kupnji je korištenje vaše nagradne kreditne kartice za plaćanje mjesečnih režija. To uključuje struju, kabelsku, telefonsku, benzinsku i druge usluge na koje ste pretplaćeni. Također možete raditi kao obitelj u skupljanju bodova na svojoj nagradnoj kreditnoj kartici. Ako članovi vaše obitelji trebaju nešto kupovati, recite im da umjesto toga naplate vašu karticu i da vam plate gotovinu. Na taj način možete skupiti više bodova na svom računu bez probijanja proračuna.

Liposukcija lica

Liposukcija lica Dijeta i tjelovježba mogu pomoći mnogim dijelovima tijela da uklone salo. No čini se da ništa od njih