HEKLANJE

Savjeti za njegu kože: Kontrolni popis za kupnju proizvoda na mreži

TEMU APP 100 E KUPON

Na internetu postoji toliko dobrih proizvoda za njegu kože da biste nešto propustili da niste kupili svoje proizvode putem interneta. Ali, kao i sa svime na webu, kupac mora biti oprezan: uz dobre stvari ima i mnogo smeća. Evo što trebate tražiti i na što morate paziti:

Savjeti za njegu kože o cijeni proizvoda.



Nemojte nasjedati na tipičan trik web-mjesta da ponudite nisku kupovnu cijenu, a zatim naplatite znatnu naknadu za otpremu i rukovanje – ili ponudite besplatnu dostavu, ali zatim naplatite naknadu za “rukovanje” ili “obradu”.

Veličina proizvoda za kožu

• Svaki popis proizvoda mora sadržavati minimalno koliko grama, unci ili ccs proizvod sadrži.

• Međutim, također bi vam trebao dati ideju o tome koliko ćete koristiti proizvod. Deset unci jednog proizvoda moglo bi trajati 30 dana, dok bi deset unci drugog moglo trajati jedva tjedan dana.

• Ako popis proizvoda ne pruža ove informacije, trebalo bi barem reći kolika je preporučena doza i koliko je potrebno koristiti dnevno ili tjedno. Zatim jednostavno podijelite ukupnu veličinu proizvoda s upotrebnom veličinom kako biste dobili ideju. Na primjer, ako trebate koristiti pola unce proizvoda dnevno, spremnik od 16 unci vjerojatno će trajati mjesec dana.

Sastojci proizvoda za njegu kože

U najmanju ruku, popis proizvoda trebao bi prikazivati sve sastojke navedene na stvarnoj etiketi proizvoda, i aktivne sastojke (sastojak koji zapravo obavlja tretman koji bi proizvod trebao pružiti), kao i neaktivne sastojke (sastojke koji se koriste za punila, teksture , mirisi i drugi materijali koji su tu samo da pomognu u prodaji proizvoda, a ne da ispune njegovu misiju).



Stranica bi također trebala objasniti na jednostavnom engleskom što svaki sastojak radi. Trebali biste na webu brzo pretražiti jedan ili dva sastojka koja ne prepoznajete kako biste vidjeli je li objašnjenje sastojka u popisu proizvoda točno ili je iskrivljeno.

Na primjer, tvrtke ponekad pokušavaju ostaviti dojam da sastojci koji se zapravo koriste samo kao bojila ili konzervansi pružaju neku korist za njegu kože. Čine to kako bi prikrili činjenicu da osnovni aktivni sastojak u proizvodu može biti isti kao i u desecima drugih proizvoda na tržištu.

Jamstva



Ne prihvaćajte nikakva jamstva zdravo za gotovo dok ih ne provjerite. Jamstvo povrata novca može sakriti činjenicu da bi jednostavno bio prevelik trošak ili problem vratiti proizvod.

Na primjer, ako je cijena proizvoda deset dolara plus pet dolara otprema i rukovanje, a jamstvo povrata novca zahtijeva da vratite neiskorišteni dio da biste ga dobili, potrošit ćete pet dolara na otpremu, što znači da ste samo stvarno dobiti pet dolara natrag. Naravno, tu je i izvorna naknada za otpremu i rukovanje, koja često nije uključena u jamstvo povrata novca.

Suočeni s vraćanjem smeća natrag u staklenku, prepakiranjem, slanjem poštom i čekanjem na skroman povrat novca, mnogi će ljudi jednostavno odustati – jamstva povrata novca za mnoge proizvode ispod pare ovise o ovom fenomenu.



Ukratko, ako jamstvo povrata novca zahtijeva da vratite neiskorišteni proizvod i/ili ne pokriva izvornu naknadu za otpremu i rukovanje, to nije veliko jamstvo.

Odluke o poslovnom financiranju

Cilj poslovnih financija je prikupiti dovoljno kapitala uz najmanji trošak za razinu rizika s kojom je menadžment spreman živjeti. Rizik