HEKLANJE

Savjeti za promet na blogu – povećajte promet na blogu

TEMU APP 100 E KUPON

Promet na blogu ključan je ako se bavite zarađivanjem na blogu. Ako je promet na vašem blogu nizak, velika je vjerojatnost da će vam biti i prihod. Dakle, kako povećati promet na svom blogu? Lako ako slijedite ove osnovne korake:

Objavite na specijaliziranim forumima



Molimo ne šaljite spam. Potražite forume koji se mogu dodati u nišu koju želite promovirati. Pažljivo proučite cijelu temu o kojoj se govori i povežite je s pitanjima postavljenim tijekom rasprave. Rasprava također može odgovoriti na osobna pitanja. Pobrinite se da u svakoj raspravi stavite mali okvir s resursima na kraj koji će služiti kao poveznica na vaš blog (ne uvijek na vašu početnu stranicu). Mnogi će vas forumi iznervirati ako samo promovirate partnerske proizvode, stoga nemojte to činiti! Potrebno je staviti svoju biografiju na svaki kraj vaših objava s relevantnom ključnom vezom natrag na vaš blog. Nemojte se baviti nekim od foruma koji ne dopuštaju objavljivanje okvira s resursima.

Napišite vlastiti sadržaj

Možete proslijediti članak ili web-sadržaj na mnogim web-mjestima. Obično su ta mjesta besplatna, a ako nemate novca, u početku možete proslijediti vlastite web-sadržaje. Pisanje vlastitog web sadržaja uštedjet će vam tonu novca, ali će vas također koštati puno vremena. Postoje slobodni pisci koji će obaviti posao za vas, ali ima nešto za reći o tome da imate svoj osobno napisani sadržaj. Stoga je mudro napraviti vlastiti članak. Članak koji ćete pisati mora odgovarati niši vašeg bloga. Stavite znanje koje znate u svaki tekst, možete raspravljati o savjetima, trikovima, smjernicama koje ste dobili iz vlastitih životnih iskustava. To će potaknuti promet vašeg bloga da često posjećuje vašu stranicu.

Uključite se u razmjenu veza

Ovo je najučinkovitiji način za povećanje prometa na vašem blogu. Ovo je pažljivo proučavanje svih poveznica prikazanih na tražilicama. Važno je osigurati da stranice koje su povezane s vama imaju iste teme kao i vaš blog. Promet na blogu generira se ako se ista tema vidi na preporuci stranice s kojom dijelite svoju temu. Postojat će povećane šanse za postizanje najvišeg ranga uz prednost povezivanja s drugim stranicama ili tražilicama. Obje stranice koje razmjenjuju veze imat će koristi od ove vježbe. Ne upuštajte se u “farme veza”. Pošaljite e-poruku blogeru s kojim želite razmijeniti veze i jednostavno ga pitajte je li voljan razmijeniti veze. Iznenadit ćete se koliko će vas reći da. Također, ako stvorite dobro napisane, visoko ciljane postove, blogeri će se povezati na taj post stvarajući mnoštvo jednosmjernih veza koje “omilje tražilica”.

Napravite bilten

Ako imate redoviti promet na blogu, morate razviti bilten za svoje čitatelje. Vaš newsletter može biti na tjednoj ili mjesečnoj bazi. Ovo se ponekad može činiti preteškim za novog blogera, ali ovo je vrijeme da iskoristite one slobodne pisce. Neka napišu 5-10 članaka o vašoj niši i upotrijebite tose kao svoj bilten. Nakon svakog članka trebali biste staviti samo mali okvir s resursima. Mali okvir poslužit će kao poveznica za povratak na vaš blog. Ovo će zasigurno povećati promet vašeg bloga i ponovne posjetitelje. Ako se svidi vašim kupcima, možda će vas čak preporučiti svojim prijateljima, rođacima i kolegama.



Pridružite se Traffic Exchanges

Ovo je još jedan oblik razmjene veza koji omogućuje članu da surfanjem pregledava blog postove drugoga. Surfanjem po blogu skupljate bodove, što više surfate to više bodova dobivate. Također imate mogućnost dobivanja kredita. Ovo neće proizvesti puno prometa na blogu, ali će pribaviti imena za vaše posjetitelje korištenjem stranica za stiskanje. Ako na svojoj stranici prikazujete Google Adsense, budite oprezni pri pridruživanju razmjenama prometa jer to može prekršiti Googleove Uvjete korištenja.

Slijedite ovih 5 koraka i gledajte kako promet na vašem blogu raste. Neće se dogoditi preko noći, ali dogodit će se. Ostanite strpljivi, ostanite usredotočeni i radite na povećanju prometa na svom blogu.



Unovčite kreditnim karticama

Što je kreditna kartica za povrat novca? Kreditna kartica s povratom gotovine daje godišnje rabate ili vraća novac vlasniku kartice

Pojednostavljeno ASP hosting

ASP je kratica za Active Server Pages. To je tehnologija koja korisnicima omogućuje dizajn i kreativne interaktivne stranice za svoje