HEKLANJE

Savjeti za sezonsko šminkanje

TEMU APP 100 E KUPON

Ovo je nastavak članka “Savjeti za šminkanje prema godišnjim dobima”. Iako se ovo može čitati zasebno, najbolje je prvo pročitati prethodni članak prije čitanja ovog.

Evo nekoliko savjeta kako staviti sjenila. Na donju obrvu prvo nanesite highlighter u boji poput svijetle neutralne boje. Nanesite od obrva do kapka. Primjeri boja highlightera koji su se koristili na donjoj obrvi bile su blijedosmeđa ili siva. Zatim nanesite drugu boju na orbitalnu kost poput tamne ili srednje neutralne. Ove se boje mogu dovesti na pola puta do poklopca. Primjeri boja koje su se koristile na orbitalnoj kosti bile su dimljena šljiva, siva ili tamnoplava dimljena.



Nanesite treću boju na kapak. Te boje mogu biti iste boje kao vaše oči ili neutralne. Primjeri boja koje su se koristile na poklopcu su gljiva, tamnosmeđa, ljubičasta, kakao, šljiva, sivo smeđa, dimljena ljubičasta ili tamnoplava.

Kad se radilo o odabiru maskare, crnu su trebale nositi samo osobe kategorizirane kao “zimske”, s izrazito tamnim očima. Druge “zime” nosile bi smeđe-crnu ili smeđu prema dubini svoje boje. Ako je korištena olovka za oči, osoba je trebala upotrijebiti samo malo bojice na vanjskoj trećini gornjeg kapka.

Osobe kategorizirane kao “zimske” dobile su smjernice što se tiče bojanja kose. “Zime” su bile da nikad ne mrznu kosu, izbjeljuju kosu ili dodaju crvenu boju. Ako su koristili kanu na kosi, ona je trebala biti prirodna ili crna. Boje kose u koje su mogle bojati kosu bile su pepeljasto smeđa ili plavo-crna.

Davani su prijedlozi što bi “zime” mogle obući kada je riječ o odjeći. “Zime” su svoju osnovnu garderobu trebale započeti neutralnim i osnovnim bojama. Bijela, crna, tamnoplava i tamnoplava bile su neutralne boje koje su se mogle koristiti za suknje, hlače, cipele i torbice. Bordo, plavo-crvena, istinska crvena, istinska plava, istinska zelena, smaragdno zelena i bor zelena bile su osnovne boje koje su se mogle koristiti za kapute, odijela, sakoe i osnovne haljine. Dodaci za “zime” trebali su biti od srebra, platine ili bijelog zlata. “Zime” su trebale birati parfeme i/ili kolonjske vode sa začinskim mirisima.

“Zime” su posebno za njih dobile i smjernice u koja godišnja doba nositi svoju šarenu odjeću. Na primjer, kada je u pitanju zima, “zime” su trebale nositi crne jakne, sive suknje, crne hlače, crvene haljine i magenta džempere. Boje za ležerne bluze mogu biti ledeno siva, ljubičasta, bijela paisley i crna paisley. Kada je u pitanju elegantna bluza, trebala je biti bijela. Kada je riječ o koktel haljini, hlačama ili suknji; trebalo je biti crno. Ležerne hlače i suknje trebale su biti tamnoplave. Uzročni vrh trebao je biti crven. Cipele su trebale biti crne, tamnoplave i bordo boje. Obični kaput trebao je biti crn, a trenčkot je trebao biti tamnosmeđe boje. Večernji omot može biti smaragdnozelen i izrađen od baršuna.

Kad je došlo ljeto, “zime” su nosile bijele jakne i suknje. Boja za hlače trebala je biti mornarska, a boja za haljine trebala je biti prava zelena. Za elegantnu bluzu boja je trebala biti ljubičasta. Ljetni džemper trebao je biti mornarski pleten. Boje za ležernu bluzu mogu biti prava crvena, tamnoplava i bijela pruga. Kada je riječ o koktel haljini, hlačama ili suknji; trebalo je biti bijelo. Ležerne hlače i suknje također su trebale biti bijele. Ležerni top trebao je biti šokantno ružičast. Cipele su trebale biti bijele, crne i smeđe boje. Ako je potrebna gornja ljetna odjeća, to je trebao biti ledeno sivi baloner i bijeli šal.

Izbjeljivanje zubi radi za mene

Izbjeljivanje zubi može biti vrlo učinkovit način posvjetljivanja prirodne boje vaših zuba, bez uklanjanja površine zuba. Ne može napraviti potpunu

Kako nanijeti lažni ten

Opasnosti sunčanja dobro su dokumentirane, zbog čega je samotamnjenje sve popularnije. Slijedite ove jednostavne korake kako biste osigurali postizanje savršene