HEKLANJE

Savršene velike maske za Noć vještica

TEMU APP 100 E KUPON

Francuska sobarica

Čak i ako vam se dotjerati ne sviđa, kostim francuske sluškinje za Noć vještica je seksi u bilo kojoj veličini. Haljina s puf rukavima i mini suknja pokazuju vaše obline na svim pravim mjestima, a pernata krpa za prašinu može biti alat za koketiranje.



renesanse

Renesansna odjeća također dobro funkcionira u svim veličinama. Na primjer, možete se obući kao gradska djevojka s haljinom na vezanje. Pribor s bodežom i povezom za oko, a ovo također funkcionira kao gusarica. Ili se odlučite za kraljevski dizajn s lepršavom haljinom dizajniranom za obline i krunom. U većini slučajeva možete pronaći odgovarajuće muške kostime u renesansnoj odjeći ako tražite temu kostima za parove za Noć vještica.

Elvira

Gospodarica mraka ima neke svoje obline, a vi to možete iskoristiti u svoju korist. Duboki dekolte će naglasiti vaše crte lica i obline. Dodajte remen i bodež te Elvirinu periku i ovaj kostim je savršen.

Kleopatra

Ako ste ikada sanjali da budete egipatska princeza, postoje kostimi za Noć vještica za odrasle u ovom dizajnu koji dolaze u svim veličinama. S bijelom haljinom s egipatskim pojasom i zlatnim dodacima, spremni ste zavladati Nilom. Tu su i mnoge muške egipatske nošnje, što ovo čini dobrom temom kostima za Noć vještica za parove.

Superheroj



Jeste li spremni spasiti svijet? Kostimi super heroja savršen su način da se zabavite na Noć vještica. Često ih možete pronaći u obliku koji laska figuri, zajedno s čizmama i ogrtačem. Mnogi dizajni super heroja također dolaze u muškim kostimima za Noć vještica.

Vegas djevojka

Možete postaviti temu “što se dogodi u Vegasu, ostaje u Vegasu” za noć vještica. Bilo da želite biti showgirl iz Vegasa ili Playboyeva zečica, mnogi od ovih primamljivih kostima za djevojke iz Vegasa dostupni su u velikim veličinama. Laskavi korzeti pomoći će vam da naglasite vaše obline, dok vam slatki dodaci poput čarapa i zečjih ušiju mogu pomoći da finalizirate svoj izgled.



Seksi medicinska sestra

Ima li liječnika u kući? Njegovu odjeću možete upotpuniti seksi uniformom medicinske sestre. Kao i mnogi drugi seksi kostimi za Noć vještica, ovi su namijenjeni isticanju vaših oblina. Pribor sa sestrinskom kapom i stetoskopom, i spremni ste liječiti svaku njegovu bolest.

Učenica



Jedan od klasičnih seksi kostima za Noć vještica, odjeća za učenicu može se prilagoditi i djevojci veće veličine. Kombinirajte slatku kariranu suknju sa seksi bijelim topom i čarapama do koljena i spremni ste za lekcije za Noć vještica.

Uz malo planiranja, možete pronaći savršen kostim veće veličine za svaku proslavu Noći vještica.