HEKLANJE

Šivanje dlačica kao tehnika uklanjanja dlačica

TEMU APP 100 E KUPON

Uvlačenje kose u konac postaje sve popularnije jer pojedinci traže novi način uklanjanja dlačica. Postupak se može obaviti kod kuće ako želite ili možete dobiti mnogo bolji postupak u salonu. Za one koji traže novu metodu uklanjanja dlačica, uz svu depilaciju i brijanje, rješenje za vas može biti uvlačenje dlačica. Iako je bolno otprilike kao i depilacija voskom, može pomoći u uklanjanju sitnih dlačica koje vam rastu po tijelu.

Za obavljanje posla upotrijebit ćete obični konac za šivanje. Dlaka će biti uklonjena iz korijena. Za kućnu metodu pokušajte ovo:



Upotrijebite dvije stope konca za šivanje. Zavežite krajeve da napravite veliki krug.

Držite ga objema rukama i motajte desetak puta dok ne postane poput leptir mašne. Namotani dio mora biti u sredini.

Sada raširite prste jedne ruke tako da se dio rane pomakne na drugu ruku. Vježbajte ga pomicati naprijed-natrag nekoliko minuta.

Naizmjenično pomičite, raširite i zatvorite prste.

Prvo vježbajte s dlakama na nogama dok ne naučite kako to raditi dobro.

Podignite jednu nogu dok sjedite na stolici. Stavite namotanu stranu konca na jednu stranu kose i položite konac sa suprotnog kraja oko obje strane kose.

Pomičite prste dok ste brzo vježbali. Dlaka se hvata i čupa iz korijena.



Često je mudro naučiti kako ušivati kosu gledajući kako to netko drugi radi. Stoga biste možda prvi put trebali uložiti u salonski zahvat kako biste mogli naučiti. Da, malo boli i da, morat ćete to učiniti nekoliko puta, ali ovaj je postupak jedan od načina da se lako izborite s neželjenim dlačicama. Jednom kad naučite kako se to radi, radit ćete to bolje. A budući da ne postoje stvarni rizici korištenja konca za kosu, nema razloga da u njemu ne uživate.