HEKLANJE

Sjajni NFL početnici

TEMU APP 100 E KUPON

Prošle godine, bilo je nekoliko stvarno važnih novih igrača u NFL-u. Tri od tih igrača smatraju se najboljom skupinom početnika ikada. Ova skupina početnika uključuje Reggieja Busha, Matta Linera i Vincea Younga. Sva tri novaka igrala su u Državnom prvenstvu prošle godine. Jedini igrač koji se zaista ističe je Vince Young, koji igra za The Tennessee Titans. Početkom godine momčadi Vincea Younga nije išlo baš najbolje. Zatim, prema sredini sezone, stvari su se počele preokretati za The Tennessee Titanse. To je bilo zbog činjenice da je Vince Young igrao kao veteran.

Jedna od utakmica bila je protiv Indianapolis Coltsa. Titani su bili u zaostatku, au 4. četvrtini obrana Indianapolisa učinila je svoje – ništa. Kao što svaki ljubitelj NFL-a zna, obrana Indianapolis Colta uopće ne igra dobro. U svakom slučaju, ovaj nedostatak obrane omogućio je Titanima da se vrate i pobijede ih u četvrtoj četvrtini. Ni to nije bio jedini tim koji je Titanima omogućio povratak. Giants su praktički pobijedili, svladavši Titanse, a novi bek je dobio otkaz zbog poraza. Rusher je pustio beka, a on je uletio do kraja za touchdown, i oni su pobijedili Giantse, što se također dogodilo u četvrtoj četvrtini.



Dakle, očito je da su mnogi novi igrači koji dolaze ravno s koledža stvarno dobri igrači i imaju ono što je potrebno da dobro igraju u NFL-u. Mnogo je razloga zašto mnogi početnici igraju tako dobro kada tek počnu igrati u NFL-u. Jedan od glavnih razloga je taj što su navikli davati sve od sebe dok su igrali za koju god školu išli. Morali su nastojati učiniti najbolje što su mogli kako bi bili primijećeni i imali priliku biti izabrani u NFL. Drugi razlog zašto vjerojatno igraju tako dobro je taj što su tako mladi i puni energije. Nadalje, uzbuđeni su što zapravo igraju profesionalni nogomet umjesto fakulteta, a razlika u plaći je astronomska. Samo bi to bilo dovoljno da ih motivira da rade najbolje što mogu u bilo kojem talentu. Konačno, što je s običnim, starim talentom? Naravno da su ovi novajlije talentirani, inače ne bi uopće bili izabrani.

Kratak sažetak interneta

Poput uvodnog čina za predstavu, telegraf, telefon i radio sudjelovali su u uvođenju svjetskog interneta. Internet je bez problema preuzeo