HEKLANJE

Slanje članka: isplati li se?

TEMU APP 100 E KUPON

Postoje brojne web stranice na World Wide Webu koje se mogu pohvaliti najučinkovitijim uslugama za podnošenje članaka. Mnogi od njih se hvale da će poslati vaš članak na više od sto ili dvjesto servisa za samo pet do deset dolara – naravno, detalji ovise o stranici za slanje članka i usluzi. Zvuči li predobro biti iskren prema vama? Pa, u slučaju podnošenja članka, to može, ali i ne mora biti istina.

Kada šaljete svoje članke, šaljete ih za moguće uključivanje u nečiji imenik članaka. Mnogi ljudi provode sate, doslovno idući od mjesta do mjesta i šaljući svoje članke za moguće uključivanje u imenik članaka. Kako vam ovo koristi?



Podnošenje članka koristi piscu ili vlasniku web stranice (više puta istoj osobi) na mnogo načina. Očito, imati što više veza do sebe uvijek je u vašu korist, posebno zbog oglašavanja i drugih sponzorskih razloga. Ako imate web mjesto koje nudi određeni proizvod ili uslugu, važno je imati što više veza do vas.

Može biti težak i dugotrajan zadatak ručno pretraživati imenike članaka koji prihvaćaju članke, a zatim prolaziti kroz promjene i slati ih u različite direktorije. Ovo je proces korak po korak i prilično je zastrašujući zadatak učiniti ga za više od jednog članka, posebno za nekoliko članaka tjedno, možda čak i od strane nekoliko pisaca članaka.

Slanje članaka za podnošenje je jedan od načina da uštedite vrijeme i energiju povezanu sa slanjem članaka u direktorije članaka. Vaše vrijeme je bolje provesti negdje drugdje, pa ako vam je to pristupačna opcija, dobro je razmisliti o tome i povećava vjerojatnost da će vaši članci biti prihvaćeni.

MMF – Ubiti ili izliječiti

Ovo je bio naslov naslovne stranice prestižnog časopisa “The Economist” u izdanju od 1.10.98. Što je MMF više uključen u

Blagodati pšenice

Danas se sve više pažnje posvećuje zdravoj prehrani. Zahvaljujući tome, prirodni proizvodi koji su nezasluženo zaboravljeni vratili su se na