HEKLANJE

Što je digitalna umjetnost noktiju?

TEMU APP 100 E KUPON

Kako se izvodi postupak?

Nakon nokta slijedi osnovna manikura koja uključuje čišćenje nokta, uklanjanje kožice i mrtve kože oko ruba nokta.



  • Na nokte se zatim može nanijeti temeljni sloj (obično jake bijele boje) kako bi se poboljšao dizajn u boji.
  • Ili ako klijent želi imati prirodan izgled pozadine dizajna, tada nije potreban temeljni premaz.
  • Zatim se nanosi aktivacijski sloj – to osigurava brzo sušenje dizajna.
  • Klijent odabire svoj dizajn bilo iz unaprijed postavljenih dizajna ili iz vlastite slike – koja se može skenirati u računalo.
  • Nakon stavljanja ruke u stroj, dizajn se može ispisati.

    Koliko traje?

    Sam ispis traje otprilike 10 sekundi po noktu, ovisno o dizajnu – ponekad i brže. Cijeli proces uključujući pripremu noktiju i sušenje premaza između može trajati 15 minuta.

    Koliko dugo dizajni traju?

    Traju koliko i normalni tretman laka za nokte. Uz nanošenje dva tanka sloja prozirnog laka za nokte – s posebnom pažnjom na vrhove, pa ako ste pažljivi s noktima, dizajni mogu postojati dva tjedna ili duže.

    Jesu li tinte i lakovi opasni?

    Sve tinte i lakovi testirani su u skladu sa svim sigurnosnim standardima i potpuno su sigurni.



    Jesu li vaše ruke sigurne u stroju?

    Vaše su ruke smještene unutar posebnog postolja koje drži čavle na sigurnoj udaljenosti od glave pisača. Printer zapravo raspršuje dizajn na vaše nokte, tako da ništa ne osjećate. Ako kojim slučajem pomaknete prste dok ste u stroju, osjetljivost sigurnosnog izreza će odmah zaustaviti ispis.

    Može li ispisati francusku manikuru?



    Svakako može, samo upotrijebite bijeli bazni sloj i stroj će moći ispisati francusku manikuru s više stila i dizajna nego što biste ikada mogli napraviti zračnim četkanjem.

    Može li ispisati nokte?

    Da, moda sada ide korak dalje, a svijet dizajna i umjetnosti sada je dostupan vašim prstima.



    Gdje mogu nabaviti digitalni dizajn noktiju?

    U bilo kojem renomiranom salonu za nokte, ako u salonu u vašoj blizini nema stroja, recite im da nabave stroj kako biste ga mogli isprobati.

    Kako bi maksimalno iskoristio ovu tehnologiju, profesionalni tehničar za nokte mora imati iskustva s općom manikurom i pedikurom. Ovo su osnove za bilo koji posao njege noktiju, ali također je poželjno poznavanje računala i njihovog rada. Softver je jednostavan za korištenje, ali za proces je potrebno malo vježbe kako biste postali vješti. Uz stručno vodstvo i savjete renomirane tvrtke, korištenje ove nove tehnologije unaprijedit će vaše poslovanje i unijeti šarene dizajne u živote mnogih klijenata.