HEKLANJE

Što odjenuti za Božić

TEMU APP 100 E KUPON

Za cjelokupan dojam koji će drugi steći o vama zapravo bitno je što ćete odjenuti, pogotovo za blagdane. Svi žele da blistaju, ali pogrešnim odabirom odjeće poslat ćete krivu poruku. Odjeću nikad ne birajte komad po komad, jer iako svaki komad za sebe izgleda dobro, u kombinaciji može da ne bude kako ste vi zamislili. Stoga, uvijek kada kupujete odjeću probajte odmah da li vaši komadi odjeće pristaju jedno uz drugo.
Uvijek pokušajte da izaberete odjeću koja će naglasiti vaše obline, sakriti vaše nedostatke i koja će podići vaše samopouzdanje. Naravno, pozitivne kritike koje dobijete od društva u kojem se budete našli za blagdane, pomoći će vašem samopouzdanju. Iako želite da izgledate dobro i moderno u svojoj odjeći, u ovom zimskom periodu bitno je da vaša odjeća bude topla. Stoga, za Božić biste, budući da ćete biti u kućnoj atmosferi, mogli pronaći topli, mekani pulover, ili džemper neke jarke blagdanske boje, poput crvene ili zelene. Osim toga što pulovere možete pronaći svih modela, od 70ih godina, pa do današnjeg vremena, bit će vam ugodno i toplo u njemu.
Božić kao blagdan ne zahtjeva visoku modu, stoga odaberite malo opuštenije odjevne kombinacije, u kojima ćete se osjećati ugodno. Ako želite da budete malo otmjeniji, odaberite košulju koju ćete obući ispod nešto tanjeg džempera, naravno odgovarajuće boje. Džempere, košulje i pulovere možete kombinovati sa elegantnim hlačama, suknjom ili običnim farmerkama. A ako želite ipak zasjeniti i zadiviti sve oko sebe, odaberite haljinu, naravno nešto topliju koja odgovara zimskom periodu.
Pogriješit ćete odaberete li lagane, ljetne haljinice i kombinujete ih sa čizmama i debelim štramplama. Vaša kombinacija treba da bude primjerena godišnjem dobu u kojem se nalazite, kao i prilici za koju se odjevate. Haljina od samta bila bi pun pogodak. Boju svoje odjeće odaberite prema svom raspoloženju i afinitetima, ali trudite se da to ipak budu tople i vesele boje.
Tako ćete unijeti raspoloženje u društvo, ali i poželiti dobrodošlicu onima koje primate u svoj dom. Ukoliko Božić provodite samo sa voljenom osobom, ispod svoje odjevne kombinacije odjenite seksi, zavodljivo donje rublje i iznenadite vašeg partnera na kraju večeri.

Zašto se hladimo dok spavamo?

Tijekom spavanja usporavaju se frekvencija disanja i otkucaji srca. Kao rezultat, dolazi do smanjenja krvnog tlaka koji se pumpa u

O neaktivnim bankovnim računima

Stručnjaci za bankarstvo procjenjuju da do 5 milijardi funti možda stoji nepotraživano na bankovnim računima u Velikoj Britaniji koji su

Imovina i vaše poslovanje

Kako biste pridobili potencijalne investitore za financiranje vašeg poslovanja, morate ih impresionirati svojom poslovnom oštroumnošću, a ne pokušavati ih zaslijepiti