HEKLANJE

Stranica za svakoga

TEMU APP 100 E KUPON

Na neki način vožnja motocikla je posebna stvar. Leteći autocestom, osjećate se kao jedno sa svemirom. Čak i kada se vozite s grupom, postoji onaj euforičan osjećaj da je svijet sužen samo na vas. Ali kad niste na biciklu, možete potražiti utjehu i razgovor s drugim ljudima koji točno znaju kako se osjećate. Posjedovanje motocikla stavlja vas u vlastiti klub, ali unutar te zajednice postoje brojne subkulture koje su spremne podijeliti putovanje s vama. Online grupe postoje da bi se te grupe okupljale.

Pozivanje svih HOGS-ova



Vlasnici Harley-Davidsona nisu samo entuzijasti motocikala; oni su dio zajednice i načina razmišljanja. Vole dijeliti priče o mjestima na kojima su bili na svojim biciklima, stvarima koje su vidjeli i skupovima na kojima su prisustvovali. Stavite 2 osobe s Harley majicama u sobu sa 100 drugih i u roku od sat vremena oni će se naći i početi pričati o svojoj svinji. ide korak bolje u njihovom umrežavanju s HOG-om što je kratica za Harley Owner’s Group. Ova poglavlja postoje u gotovo svakom gradu i imaju online forume i veze za ljude koji ne žive u blizini Harley metropole. HOG-ovi dijele informacije, ali se također obično udružuju kako bi organizirali dobrotvorne događaje i javne usluge.

Samo za dame

Ranije u povijesti motocikli su bili samo nešto za muškarce. Vrlo malo žena ih je vozilo, a one koje jesu vozile su se na stražnjem dijelu bicikla koji je vozio muškarac. Sada postoje žene jahačice, vlasnice, dizajnerice i trkačice. Kako bismo ove dame okupili da podijele radosti i frustracije ženskog života na cesti, postoji WOW (Žene na kotačima). WOW ima online chat zajednicu, ogranke, programe i klubove za kilometražu, pa čak i online stranicu in memoriam za žene koje su preminule. Možete prisustvovati WOW skupu ili vidjeti raspored svih njihovih planiranih putovanja i sastanaka. WOW tvrdi da je jedno od starijih ženskih motociklističkih udruženja u Sjedinjenim Državama.

Pronađite svoj par

Za bicikliste koji imaju sve osim nekoga s kim mogu dijeliti vožnju, postoji čak i online servis za upoznavanje koji će vam pomoći da upoznate nekoga sa sličnim interesima i vlastitim parom kotača. Bikerkiss je web servis za upoznavanje biciklista broj jedan. Ima tradicionalne zamke bilo kojeg online programa za pronalaženje utakmica: profile, namigivanja, tražilice lokacija, popise interesa, pretraživanje po lokaciji i naravno slike. Jedina prava razlika je u tome što gotovo sve slike prikazuju žene ili muškarce sa svojim motociklima.

Stranica navodi mnoštvo izjava i priča o uspjehu. Tu je i poveznica na motociklistička događanja i skupove tako da možete upoznati nekoga u grupi ako to želite. Stranica nudi “krug prijatelja” za one koji samo žele izgraditi zajednicu i odlično radi na stvaranju interesne grupe za pojedinačne bicikliste diljem Sjedinjenih Država.

Bez obzira na to kamo ste vezani, s online mogućnostima koje postoje za vozače motocikala, nikada nećete morati uistinu putovati sami.



Vrtni stolovi

Kada stigne sezona roštilja, objed na otvorenom postaje posve prirodna stvar i itekakva uživancija. Niste li negdje na pikniku na

Izbjegavanje kočije prije konja

Oglašavanje vaše prakse na tražilicama privlačno je mnogim trenerima. Promet se može iskoristiti za povećanje popisa pretplatnika, prodaju proizvoda i