HEKLANJE

Sve što nam treba je vozilo da postignemo uspjeh

TEMU APP 100 E KUPON

Pa, evo, spreman sam i nemam vozila do tamo. Živim svoj život radeći na građevini pokušavajući podići obitelj s minimalnom plaćom. Ovo nije uzbudljivo, nije ono što sam planirao. Svi su snovi nestajali. Osjetio sam kako klizim u RUT bez otvorenog kraja. Sve dok jednog dana prijatelj nije imao nešto za podijeliti sa mnom……

Eto, on je pronašao poslovnu priliku i trebali smo biti BOGATI za 3-5 godina. Sve što sam trebao učiniti bilo je naći se s njim u stražnjem dijelu poznatog restorana i naučiti program. Otišao sam i momče, oduševio sam se. Vidio sam toliko krugova da mi se zavrtjelo u glavi i zavrtjelo mi se u glavi od sna.



Bili smo i trčali. Radio sam dan i noć gradeći posao. Nakon otprilike 6 mjeseci pogledao sam oko sebe i kad sam se probudio, žena i djeca su otišli. Wow, te stvari s uspjehom teško padaju tipu.

U svakom slučaju, sjeme uspjeha je posijano i uskoro će početi rasti. Barem sam vjerovao da hoće ako ništa drugo. Knjige i vrpce usadile su mi sindrom uspjeha koji će mi se isplatiti u budućnosti. PRAVO!!

Traženje savjeta od višeg autoriteta o pitanjima razvoda u mjesnoj crkvi bila je moja spasonosna milost da tako kažem. Dok sam dobivao savjete, bio bez novca i dobivao otkaz s posla, upoznao sam osobu koja je prolazila kroz slične probleme, ali je imala poziciju koju bi mi ponudio u svojoj tvrtki. Što sam pitao? Rečeno mi je da je to posao usisavača od vrata do vrata. Sve što sam mogao predočiti bilo je prodavača koji ide do kuće i vrata mu se zalupe pred nosom. Vau, imam više PONOSA od ovoga. Uostalom ja nemam posao. Pa dobro, barem ću to provjeriti, pomislio sam…… u sebi.

Čekaj, znam da je moj auto jutros bio ovdje jer je bilo hladno i izašao sam ga ugrijati. Međutim, činjenica je bila da mi je auto oduzet. Sudbina je htjela da prodavač usisavača ima potpuno novi caddy. Sljedeće što znam je da smo krenuli s Knocking Doors and Sweeping Floors. Bio sam navikao na žuljeve na rukama, ali sada sam ih dobio na mozgu. Sve te knjige i kasete sad bi mi dobro došle. Rečeno mi je da bih mogao zaraditi tisuću u tjedan dana radeći ovo ako to shvatim. Nakon nekoliko dana treninga, trener je rekao da je ovdje vaš vakuum i demo pribor. Sretno, nadam se da ćeš uspjeti! Što si rekao?…..

Pa da rezimiramo. U jednoj godini potrage za tajnama uspjeha uspio sam izgubiti ženu, djecu, psa i sada sam bio prodavač usisavača od vrata do vrata bez vozila. Ovo nije izgledalo dobro. Ali sreća mi se osmjehnula. Prijatelj je, hvala Bogu, imao auto viška. Mogao bih preuzeti plaćanje automobila. Život mi je izgledao bolje i mogla sam se baciti na posao. Oh dječače! jesam li čekala ogromnu krivulju učenja…

Autorska prava © Daniel Hatchell
Iz škole teških udaraca;

Sve o AdWordsu i Adsenseu

Svi žure za vijestima o novoj djeci na internetu – AdWordsu i AdSenseu. Morate to predati Googleu. Ovaj put su

Podizanje stražnjice

Operacija plastične kirurgije poznata kao podizanje stražnjice, plastika bedra ili ekscizijska lipektomija bedra postupak je koji se bavi nizom problema