HEKLANJE

5 prometnih strategija Shawna Caseyja, internet marketinga i odvjetnika

TEMU APP 100 E KUPON

Ne morate biti stručnjak za webmaster ili tekstopisac da biste privukli promet na svoje web mjesto ili blog. Sinoć sam se prijavio na Success University i uzeo tečaj na temu prometa kod poznatog internet marketingaša i odvjetnika Shawna Caseyja. Radilo se o 35-minutnoj audio prezentaciji s najvažnijom poantom da jednostavno poduzmete akciju.

Često sam se nalazio u čamcu “Paraliziranje analizom” pa je bilo dobro čuti poruku da to izbjegavam od tipa njegove veličine.



Strategija 1: Napravite vlastitu web stranicu

Casey je rekao da vam je apsolutno potrebna vlastita web stranica i da nikada nećete dobiti optimizaciju za tražilice pomoću generičkih suradničkih stranica. Slažem se s tim i dodati ću da je puno lakše pokrenuti i održavati blog, ali to je moje mišljenje. Jedna stvar koju je rekao i koja mi se učinila uvjerljivom je da nikada ne biste trebali slati svoju stranicu tražilicama i da to zapravo radi protiv vašeg rangiranja. Puno je bolje da vas njihovi pauci pronađu s ažuriranim sadržajem.

Ako niste webmaster ili tehnički potkovani, možete potražiti pružatelje usluga hostinga koji imaju predloške jednostavne za korištenje koje možete upotrijebiti kako biste prešli put do stranice koja izgleda lijepo. Kada pronađete tvrtku za hosting, morat ćete kupiti naziv svoje domene ili URL ako to već niste učinili. Ako niste, moj prijedlog o tome je sljedeći:

1 – Optimizacija za tražilice
Jedan od t…

Ključne riječi:

#
Ako imate internetski posao i tražite izvrsne marketinške strategije, često je najbolje započeti sa strategijama koje su drugima bile uspješne. Želite odabrati marketinške strategije koje će donijeti izvrsne rezultate kada ih koristite. Postoji niz dostupnih internetskih marketinških strategija, ali ovo je pet strategija koje su se uvijek iznova pokazale učinkovitima.

Strategija #1 – Optimizacija za tražilice
Jedna od najboljih internet marketinških strategija koja će vam pomoći da plasirate svoj proizvod ili usluge je optimizacija za tražilice. Ova marketinška strategija usmjerena je na optimizaciju vaše stranice kako bi je najbolje pronašle popularne tražilice kao što su Yahoo i Google. Prije nego što ovu strategiju učinite učinkovitom, važno je da razumijete kako funkcionira optimizacija za tražilice. Ako niste upoznati s ovim konceptom, možda bi bilo najbolje angažirati nekoga da vam pomogne s ovom vrstom marketinga.



Strategija #2 – Bilteni
Još jedna strategija internet marketinga koja se pokazala uspješnom je e-newsletter marketing. Ova vrsta marketinga funkcionira tako da dopušta posjetiteljima stranice da se prijave za vašu e-poštu, a zatim možete povremeno slati biltene ažurirajući ih o vašem poslovanju i dajući posebne ponude kako biste ih privukli natrag na svoju stranicu. Ako se odlučite koristiti ovom strategijom, važno je da te biltene šaljete samo onima koji se na njih prijave.

Strategija #3 – Plaćanje po kliku na oglase
Vrlo popularan oblik internetskog marketinga je korištenje oglasa s plaćanjem po kliku, koji su jednostavni za korištenje i isplativi. Možete se prijaviti na razne tražilice kako bi se vaš oglas prikazao kao rezultat za određene ključne riječi, a morat ćete platiti samo ako ljudi kliknu na vašu stranicu. Mnogi su ovu strategiju internet marketinga smatrali jednom od najučinkovitijih dostupnih strategija.

Strategija #4 – Razmjena veza
Novija strategija internet marketinga je razmjena linkova. Ova strategija u osnovi funkcionira tako da različite web stranice razmjenjuju poveznice. Možete zatražiti od druge stranice da vam pruži poveznicu na vašu stranicu, a vi ćete zauzvrat staviti poveznicu na njihovu stranicu na svoju. Ovo djeluje na obostranu korist za obje tvrtke, a iako pruža više web prometa, također može pomoći u povećanju ranga na tražilicama.



Strategija #5 – Web banneri
Web banneri još su jedna vrsta strategije internetskog marketinga koja se pokazala vrlo učinkovitom. Ova strategija zahtijeva kupnju prostora na drugim web stranicama kao što su e-zinovi ili druga mjesta koja mogu biti relevantna za vaše poslovanje. U prostoru koji ste kupili pojavit će se vaš oglas, a vi ćete imati koristi od prometa na toj stranici jer je zainteresiran za ono što nudite.

Svaka od ovih internet marketinških strategija pokazala se kao izvrsna strategija koja je donijela rezultate. Kada birate koju ćete od ovih strategija koristiti, budite sigurni da ste odabrali strategije koje odgovaraju prirodi vašeg poslovanja. Postoje mnoge metode internet marketinga, ali ako ste novi u poslu, često korištenje isprobanih i istinitih metoda može donijeti najbolje rezultate.