HEKLANJE

Treba li vaša tvrtka prihvaćati debitne kartice?

TEMU APP 100 E KUPON

Kada razmišljaju o prihvaćanju kreditnih kartica, mnoge se tvrtke pitaju trebaju li prihvaćati i debitne kartice. Ljudi vole koristiti te kartice koje izgledaju poput kreditnih kartica, ali uzimaju novac izravno s nečijeg tekućeg ili štednog računa umjesto da im naplaćuju kupnju.

Debitne kartice su prikladne za potrošače jer ne moraju sa sobom nositi gotovinu ili čekovnu knjižicu, ali u isto vrijeme ne troše prekomjerno korištenjem kreditne kartice za dnevne kupnje.



Prihvaćanje debitnih kartica također je odličan izbor za tvrtku iz više razloga:

Osim što su svi plemeniti metali; srebro, zlato i platina također označavaju razliku između različitih slojeva kreditnih kartica dostupnih vlasnicima kartica. Dakle, koja je razlika između vas da imate srebrne, zlatne i platinaste kreditne kartice?

Osim pohvale što ima metalno prekrivenu kartu u sloju višem od onog ispod njega, pri čemu se srebrna smatra najnižom, zlatna je sljedeća, a platinasta na vrhuncu, ovih dana zaista postoji mala razlika između svake od ovih karata. Dvije uočljive iznimke su:

Ograničenje potrošnje

Iako bi kartice trebale označavati viši kreditni limit i kupovnu moć, one zapravo djeluju kao signal vašeg navodnog prihoda. To je zato što kako idete prema gore u nizu boja, tako bi (navodno) trebao rasti i vaš prihod – a time i vaša granica potrošnje. Jedini problem s ovim je što dok je platinasta kartica nekada bila kartica samo s pozivnicom, danas su kvalificirajuće plaće za svaku od ovih kartica postavljene tako blizu jedna drugoj da zapravo ne morate zarađivati toliko da biste se kvalificirali za platinastu karticu!

Članarine

Danas je iznos koji trebate platiti godišnjom članarinom davateljima kartica najveća razlika između ovih vrsta kreditnih kartica. Dijelom zbog elementa pohvale, izdavatelj kartice osjeća se slobodnim naplaćivati vlasnicima platinastih kartica daleko više nego onima koji imaju srebrne kartice, koje čak mogu biti oslobođene članarine!



Dakle, iako vaš limit potrošnje možda nije toliko veći s platinastom nego sa srebrnom karticom, vaša članarina gotovo sigurno hoće. Odluka koju morate donijeti, pod pretpostavkom da se kvalificirate, jeste jeste li spremni platiti taj dodatni iznos članarina da biste imali karticu višeg ranga. Usvajanjem politike srebrnih, zlatnih i platinastih kreditnih kartica, izdavatelji se oslanjaju na vas i žele upravo to!

Solariji za zatvorene prostore

Solariji za zatvorene prostore služe za umjetno tamnjenje kože. Ograničena izloženost sunčevoj svjetlosti čini kožu zdravom jer apsorbira vitamin D