HEKLANJE

Trenutni koraci za poboljšanje kreditne sposobnosti

TEMU APP 100 E KUPON

Kredit može biti divna stvar, ali može biti i opasna zamka, s katastrofalnim posljedicama, kada izmakne kontroli, čak i ako se nije dogodila bez vaše krivnje. Ako ste preopterećeni, evo nekoliko ideja za poboljšanje vašeg kredita.

Prvi korak je priznati svoju dilemu. Poricanje je prirodna reakcija, ali morate se suočiti s činjenicom da ste u nevolji i početi se izvlačiti iz nje. Ne ignorirajte svoje račune. Time nećete ništa postići i dugoročno ćete samo pogoršati problem loše kreditne sposobnosti.



Sljedeći korak je kontaktirati sve svoje vjerovnike i reći im svoju situaciju, što prije, to bolje. Zamolite ih da postave nove rasporede plaćanja za dugove koje dugujete. Pobrinite se da raspored s kojim ste se složili zapravo možete upravljati. Ako ih kontaktirate i budete iskreni s njima, govorite im da stvarno želite ispuniti svoje obveze, ali da morate postaviti drugačiji plan otplate, također im pokazujete da ste iskreni u vezi s vraćanjem.

U većini slučajeva, bit ćete ugodno iznenađeni koliko će vaši vjerovnici biti voljni raditi s vama na postavljanju novog plana plaćanja s kojim možete živjeti. Na kraju krajeva, radije će svoj novac dobiti malo sporije nego da ga uopće ne dobiju.

Odmah prestanite puniti bilo što drugo. To bi trebalo biti očito, ali mogućnost kupnje stvari na kredit zapravo može postati navika koje se vrlo teško riješiti. Međutim, ako imate lošu kreditnu sposobnost, jedina stvar koju NE trebate je veći dug! Izvadite svoje kreditne kartice iz novčanika i sklonite ih – ili ih izrežite, ako morate, kako biste bili sigurni da nisu dostupne za jednostavno korištenje.

To su prvi koraci prema poboljšanju vaše kreditne sposobnosti. Pokazali ste dobru volju prema svojim vjerovnicima i prestali ste gomilati daljnje dugove. Ne očekujte čuda, jer će trebati vremena da se ponište financijske poteškoće u koje su možda trebale godine da upadnete. Ali vi to možete učiniti i vidjet ćete da će većina vaših vjerovnika biti prilično voljna pomoći. Uostalom, i oni imaju financijski udio u ovome.

To može biti dug i težak proces, ali ako se suočite sa svojom poteškoćom, skupite hrabrosti i zatim počnete poduzimati pozitivne korake, MOŽETE se ponovno naći na putu ponovnog preuzimanja kontrole nad svojim financijama.

Autorska prava © Jeanette J. Fisher

Internet Zarada sa ClickBank

Internet zarada sa jednom sigurnom online trgovinom kao što je ClickBank će vam se možda činiti kompliciranom ako ste početnik ali