HEKLANJE

Trošite manje na stvari koje kupujete

TEMU APP 100 E KUPON

Svaki mjesec kada kupujete stvari potrošite određenu količinu novca. Ponekad je to hrana, drugi put odjeća ili nešto za poklon. Bez obzira na sve, uvijek ćemo trošiti novac na kupnju stvari. Ne bi li bilo sjajno moći uštedjeti na gotovo svemu što kupite, a opet dobiti isti proizvod, ali ostaviti tu uštedu? Evo nekoliko savjeta koji će vam pomoći da uštedite kada želite nešto kupiti.

• Uvijek tražite kupone. Provodeći samo nekoliko sekundi u potrazi za kuponom, možete uštedjeti dodatnih 5%, 10% ili čak više na artiklu koji ste ionako namjeravali kupiti. Potrebno je samo nekoliko sekundi da ih pogledate, a možete ih pronaći u cirkularima, paketima kupona koje dobijete poštom, pa čak i na internetu.



• Trgovina za usporedbu. Prije nego nešto kupite, provjerite nekoliko različitih trgovina ili web stranica kako biste bili sigurni da ćete dobiti najbolju cijenu. Ponekad trgovina malo dolje može imati potpuno isti artikl po puno nižoj cijeni.

• Ako znate da ćete morati nešto kupiti, pripazite unaprijed. Na primjer, ako znate da trebate kupiti poklon za 3 mjeseca, počnite tražiti sada kako ne biste zapeli i kupili nešto skuplje jer vam treba za taj dan. Ponekad bi predmet koji želite mogao biti na sniženju prije toga i možete uštedjeti mnogo novca.

• Zatražite nižu cijenu. Naravno, ovo neće raditi na svemu, ali ovo dobro funkcionira, posebno za veće stavke ulaznica. Ponekad žele premjestiti proizvod (kao što je automobil ili kuhinjski uređaj), pa su spremni pregovarati i prihvatiti nižu cijenu. Ne može škoditi jer je najgore što mogu reći ne, a samo to jedno pitanje moglo bi vam na kraju uštedjeti stotine dolara.

• Potražite prodaju. Gotovo sve na kraju ide na sniženje, tako da ono što sada vidite i želite po punoj cijeni lako može biti označeno sniženo od 20%, 50% ili čak 80% u samo kratko vrijeme.

Postoji mnogo drugih načina da potrošite manje kada želite nešto kupiti. Gotovo uvijek vrijedi odvojiti malo vremena da vidite kako možete uštedjeti na svemu što kupite, budući da što manje potrošite, to više možete uštedjeti.

Oblikovanje nosa rinoplastikom

Rinoplastika je operacija nosa. Zahvat se može učiniti iz medicinskih razloga, problema s disanjem, urođenih mana ili ozljeda, ili se

Kako uhvatiti sreću u vezama?

“Konfucije je rekao:” Sreća je putovanje, a ne odredište. Mnogi traže sreću više od ljudi, neki niže. Međutim, sreća je