HEKLANJE

Učinkovit način za zdravo starenje

TEMU APP 100 E KUPON

Novo istraživanje pomaže običnim Amerikancima da preuzmu kontrolu nad svojim zdravljem. Lakše je nego što mislite živjeti zdravo kako starite.

Unatoč pompi o rješenjima protiv starenja, znamo da ne postoji izvor mladosti. Međutim, također znamo da postoje stvari koje možemo učiniti kako bismo s godinama živjeli mladi, poput tjelovježbe, dobre prehrane i uzimanja dodataka prehrani. Nestabilne molekule u vašem tijelu koje se nazivaju slobodni radikali uzrokuju stanje koje se zove oksidativni stres, a koji je povezan s više od 100 bolesti, prema objavljenim studijama. Svaku od milijuna stanica u vašem tijelu napadaju slobodni radikali više od 10.000 puta dnevno, uzrokujući oštećenje stanica i starenje stanica.



Sama promjena prehrane nije dovoljna. Slobodni radikali prirodni su nusprodukt normalnog metabolizma hrane u vašem tijelu za stvaranje energije. Osim toga, iako su konvencionalni antioksidansi poput vitamina C i E važni iz mnogih nutritivnih razloga, studije pokazuju da ne uklanjaju stres povezan sa starenjem ako se konzumiraju u količinama koje se općenito preporučuju.

Oksidativni stres se pogoršava izlaganjem stvarima poput duhanskog dima, alkohola, insekticida, klora, pa čak i prekomjerne sunčeve svjetlosti. Povišeni oksidativni stres povezan je s bolestima srca, moždanim udarom, Alzheimerovom bolešću i rakom, između ostalog, prema objavljenom istraživanju. Ljudsko tijelo proizvodi vlastite antioksidativne enzime za borbu protiv slobodnih radikala i podržavanje zdravlja stanica.

Suplement koji se zove Protandim može pomoći vašem tijelu da pomogne samo sebi potaknuvši ga da proizvodi više vlastitih antioksidativnih enzima, omogućujući vašem tijelu da se prirodno bori protiv štetnih učinaka slobodnih radikala. U kliničkom ispitivanju na ljudima pokazalo se da značajno smanjuje povećanje oksidativnog stresa ovisno o dobi. Protandim nudi bitno drugačiji pristup uspostavljanju oksidativne ravnoteže.

UPITNIK ŽENA

Jednom je postojala Djevojčica koja je bila usamljena do jednog čarobnog dana. Toliko je sanjala o susretu sa svojim zaručnikom

Blogujete li učinkovito?

Možda “blogiranje” i nije tako ljupka riječ. Za mene, osobno, zvuči kao sročeno mukotrpno način na koji žitarice mogu biti

Prljave tajne stečajnog odvjetnika

Područje stečajnog prava eksplodiralo je posljednjih godina, iako proces podnošenja zahtjeva za bankrot zapravo uključuje samo ispunjavanje nekoliko obrazaca. Zablude,