HEKLANJE

Uštedite jednostavno uz BLUE Sky iz American Expressa

TEMU APP 100 E KUPON

Ljudi znaju American Express po kreditnim karticama. Međutim, ovdje priča ne završava, jer American Express također posluje s putničkim čekovima i karticama za plaćanje. BLUE Sky iz American Expressa je dodatak njihovom opsežnom popisu kartica. To je daleko najbolja kreditna kartica za česte međunarodne putnike, koji su sposobni podmiriti punu mjesečnu isplatu.

Možete dati puni kredit BLUE Skyu s American Express karticama u pogledu fleksibilnosti plaćanja. Sve što trebate je dobar kredit i tada možete u potpunosti iskoristiti njegove značajne mogućnosti povrata putnih troškova.



Blue Sky od pogodnosti American Expressa

•Kreditne kartice Blue Sky nude vam priliku da uštedite gotovinu na letovima, hotelima i rent-a-carima u bilo kojem trenutku i to bez ikakvih ograničenja putovanja i datuma zamračenja.

•Vaša sloboda i fleksibilnost neće poznavati granice s Blue Sky kreditnim karticama jer možete platiti svoje kupnje u cijelosti odjednom ili u pogodnim ratama prekovremeno.

• Uz BLUE Sky s kreditnih kartica American Expressa možete dobiti neograničene bodove i milje. Program bodova za vas nikada nije fiskalno opterećenje

•Kada i kamo želite ići? Ovo je važno. Bez obzira na to idete li na vikend ili na odmor u špici sezone, uvijek možete napraviti planove prema svojoj ekspeditivnosti i uštedjeti na nekoliko stavki.

•Ne morate plaćati dodatnu naknadu za dodatne kartice. Dakle, prednosti koje nudi automobil možete dijeliti i vi i vaša obitelj

•Želite li kupovati i usporediti nekoliko turističkih ponuda? Odlučite se o cijeni i platite svojom Blue Sky kreditnom karticom. Ne brini; sigurno ćete dobiti svoju Blue Sky štednju.



Osnove BLUE Sky iz American Expressa

Ako posjedujete Blue Sky kreditnu karticu, morate platiti pristupačnu kamatu za kupnju i nema potrebe da plaćate nikakvu godišnju naknadu. Čak ćete uživati u pogodnostima uvodnog APR-a od nula posto za prvih šest mjeseci.

Niska početna stopa od 4,99 % u slučaju prijenosa stanja druga je prednost u kojoj možete uživati, pod uvjetom da planirate započeti prijenos dok se prijavljujete na mreži za kreditnu karticu.



Ušteda počinje od 100 USD za samo 7500 bodova, koja se postupno povećava. Možete pratiti stopu svoje ušteđevine, koja se općenito prikazuje kao kredit na vašem izvodu računa za Blue Sky.

Dodatni paketi dostupni s BLUE Sky iz American Expressa

•Zajamčena usluga rezervacije – ovo je kako bismo bili sigurni da ćete uvijek imati sobe čak i ako vaš dolazak u hotel kasni iz nekog razloga



•Također dobivate dodatno financijsko izvješće o osiguranju najma automobila na mreži na kraju godine zajedno s jedinstvenom uslugom – Zaštita povrata (prema tome dobivate iznos od 300 USD za kupnje i to se ne može vratiti unutar vremenskog razdoblja od devedeset dana)

•Ostale pogodnosti koje dobivate uključuju osiguranje od nezgode do 100.000 dolara, hitnu zamjenu kartice, osiguranje od gubitka i štete unajmljenog automobila i međunarodnu online pomoć.

Ukratko, možete reći da je BLUE Sky iz American Expressa kreditna kartica koja je isključivo dizajnirana da vam pruži bezgranične mogućnosti putovanja bez ikakvih ograničenja.

Sinergije bloga i članaka

Koliko vas koji ovo čitate redovito pišete za svoj blog? S obzirom na nedavne statistike, rekao bih prilično malo. Međutim,