HEKLANJE

Uštedite novac uz Cash Back kreditne kartice

TEMU APP 100 E KUPON

Mnoge tvrtke koje izdaju kreditne kartice nude popularan poticaj koji se zove povrat novca. Povrat gotovine je novac koji kartičarske kuće daju vlasnicima kartica za svaki dolar koji potroše. Povrat novca često se daje jednom uplatom jednom godišnje. Poticaj povrata novca pokazao se uspješnim za one korisnike koji naplaćuju sve, uključujući odjeću, benzin, namirnice i večere itd. sa svoje kreditne kartice.

Stoga, ako vam je ugodno naplaćivati sve sa svoje kartice, kreditna kartica za povrat gotovine je sve što vam treba. Kreditne kartice s povratom gotovine preporučuju se onim korisnicima kreditnih kartica koji svaki mjesec podmiruju nepodmirene troškove. Međutim, ako niste u mogućnosti otplatiti saldo svaki mjesec, tada ćete morati platiti kamate koje su veće od iznosa koji vam je vraćen. To je zato što su kamate po ovim karticama ogromne.



Najbolje kreditne kartice s povratom novca trebaju dobru ocjenu
Ako imate dobru kreditnu ocjenu, tvrtke koje izdaju kreditne kartice nagrađuju vas kreditnim karticama za povrat novca. Svaka kupnja naplaćena na kartici donosi vam bodove. Nakon što postignete određeni broj bodova, možete dobiti još nekoliko bodova za otkup svog novca. Dakle, možete čak smanjiti svoj saldo tako da ga pripišete nepodmirenom računu za kreditnu karticu ili tako što ćete natjerati tvrtku da vam pošalje gotovinu.

To je dobitna za sve – naknade za trgovce donose dobru zaradu kartičarskim kućama, dok trgovci zarađuju više privlačeći više kupaca, a potrošači dobivaju natrag svoj novac za korištenje ovih kartica. Stoga je kreditna kartica s povratom gotovine povoljna za svakoga.

Izračunajte povrat novca

Novac koji vam se vraća izračunava se kao postotak vaše ukupne potrošnje i kreće se od 0,5% do 2%. Različite tvrtke nude pojedinačne stope postotaka. Na primjer, Discover® Platinum Card općenito nudi 1% povrata gotovine, ali ako se kupuje od trgovaca koji koriste program Get More, tada je ponuđena stopa oko 5% potrošnje.
Ako na kreditnoj kartici nema nepodmirenog duga, opcija povrata novca je atraktivan paket. Međutim, ako plaćate kamatu, tada će taj iznos vjerojatno nadmašiti dobitak povrata gotovine. Odaberite karticu s vrlo niskim godišnjim postotkom (APR) ili karticu koja nudi beskamatno, uvodno razdoblje.

Savjeti za odabir kreditne kartice s povratom novca

Ušteda gotovine na vašoj kreditnoj kartici nije nešto što vam je obično na vrhu plana, budući da se većina nas iz dana u dan muči sa svojim kreditnim karticama i ne razmišlja o tome kada nešto kupuje.

Ovo bi moglo biti dobro jer biste mogli biti zadovoljni svojim razinama potrošnje i bez brige oko ispunjavanja mjesečnog izvješća. Vaša kreditna kartica vam ne zadaje nikakve probleme, da biste razmišljali o svom financijskom položaju.



No, da odemo u drugu krajnost, ako ne razmišljate o svojoj kreditnoj kartici, ali osjećate da zato što možete platiti barem minimalnu uplatu svaki mjesec, misleći da plaćate svoj dug, tada biste trebali početi razmišljati o kamo vas vaša kreditna kartica vodi.

Bez obzira u kojem se od ta dva položaja nalazite, činjenica je da bismo svi trebali pokušati sačuvati teško zarađeno za sebe, a ne davati više nego što bismo trebali.

Uz niske kamatne stope kao što su ikada bile i zajmodavce kreditnih kartica koji imaju mogućnost prijenosa stanja od 0%, mogućnost kupnje od 0% ili oboje na jednoj kreditnoj kartici, alati su spremni za uštedu novca. Čak i ako smatrate da je APR za ove vrste ponuda, vratite se na onaj koji je viši od trenutnog, tada traženje kreditne kartice koja ima bolji fiksni APR od ovog koji imate sada, ne može biti takav loša ideja može?



Ako niste sigurni kako funkcionira prijenos salda, on je zapravo prilično jednostavan i sve što uključuje je pronalaženje najboljeg posla s kreditnom karticom od 0% koji vam odgovara, a nakon što ste prihvaćeni za karticu, premjestite svoj postojeći saldo sa svog stara kartica na novu, to je to.

Ako imate novog izdavatelja kreditne kartice koji nudi dugoročni ugovor od 0%, tada se više novca može uštedjeti na plaćanju kamata. Postoji jedno upozorenje, ako imate novu kreditnu karticu koja vam daje samo 0% na prijenos stanja, tada će potrošnja na ovoj kartici samo značiti da će se kamate zbrajati na sve nove kupnje koje napravite. Budući da će plaćanja koja izvršite prvo biti usmjerena na otplatu duga za prijenos stanja. Dakle, ako želite nastaviti trošiti, najbolje bi bilo da nabavite novu karticu koja će vam dati 0% na kupnju, kao i na prijenos stanja, ako ne, onda bi bilo dobro ne zatvarati račun vašeg prethodnog kredita karticu, tako da kada trošite znate da kada izvršite uplatu na ovu karticu novac ide za vraćanje novih kupnji.

Dakle, dok se ovo događa, nećete trošiti na novu kreditnu karticu, ali ćete biti sigurni znajući da štedite plaćanje kamata na stari dug.



Savjeti za blistavo bijele zube

Za održavanje vaše biserne bjeloočnice postoji više od malo četkanja i neobičnog posjeta stomatologu. Pogledajte ove stomatološke upute koje treba

Prednosti RSS-a u e-trgovini

Really Simple Syndication (RSS) je XML format za distribuciju sadržaja. Vijesti, informacije, poslovne aplikacije i web-dnevnici (blogovi) mogu se objavljivati