HEKLANJE

Uvod u rinoplastiku

TEMU APP 100 E KUPON

Operacija nosa (Rhinoplasty Surgery), najčešći oblik plastične kirurgije koji se danas prakticira u Americi, postupak je koji mijenja strukturu nosa, manipulirajući strukturom kosti i hrskavice te kožom kako bi se poboljšao izgled nosa. Može se koristiti za promjenu cjelokupnog izgleda lica od onog gdje je fokus pažnje bio na nosu do onog gdje je pažnja skrenuta s nosa prema očima, što je prirodnija, ugodnija pojava. Kada je fokus pažnje usmjeren na bilo koju drugu značajku lica osim očiju, kaže se da lice nije u “harmoniji”. Operacija rinoplastike, ako se pravilno izvede, poboljšava sklad crta lica.

Uobičajeni nedostaci koji se ispravljaju operacijom rinoplastike uključuju, ali nisu ograničeni na nos koji je prevelik, premalen, kriv ili može sadržavati neželjenu grbu, urođenu manu ili neki drugi deformitet. Ako je nos oštećen fizičkom traumom, operacija može biti intenzivnija od pukog ispravljanja ili redukcije i može uključivati područje šire od nosa kako bi se u potpunosti rekonstruiralo oštećenje, ali to je ipak rinoplastika.



Operacija rinoplastike je delikatan, složen pothvat i ne bi se smjelo ući u nju bez temeljitog istraživanja i dužne pažnje. Vi i vaš liječnik trebali biste imati mnogo razgovora o tome što točno želite učiniti i točno kako će liječnik ispuniti vaš zahtjev. Zapamtite ovo: rinoplastika je i znanost i umjetnost, kao i svaka plastična kirurgija. Svaki drugi kirurg mora biti samo kompetentan – plastični kirurg mora biti kompetentan i imati umjetnički talent. Važno je da gotov proizvod bude u skladnoj ravnoteži s ostatkom vašeg lica, da izgleda prirodno i da traje zauvijek te da bude medicinski ispravan.

Rinoplastika se razlikuje od kirurškog postupka koji se koristi za popravak devijacije septuma kako bi se poboljšalo disanje pacijenta. Iako se to dvoje prilično često radi istovremeno i češće nego ne, jednostavna rinoplastika se osiguravajućim društvima naplaćuje kao popravak devijacije septuma, jedno nema nikakve veze s drugim. Sanacija nosa radi poboljšanja estetskog izgleda i operacija devijacije septuma radi poboljšanja disanja i protoka zraka u pluća potpuno su različiti zahvati. U slučaju mnogih rinoplastičnih operacija, kompletna operacija se može izvesti bez vanjskih rezova. Nadalje, mnoge rinoplastike izvode se u liječničkoj ordinaciji i pacijent odlazi kući nakon kratkog perioda oporavka od nekoliko sati nakon operacije, vraćajući se na posao za nekoliko dana. Udlaga se postavlja oko vanjskog dijela nosa radi zaštite i obično se uklanja nakon otprilike tjedan dana. S naprednim kirurškim tehnikama, osim ako je rekonstrukcija bila opsežna, potreba za “pakiranjem nosa” kako bi stvari ostale na mjestu nakon operacije je drastično smanjena. Nakon zahvata obično postoji nešto oteklina, međutim, nakon otprilike tjedan dana vaš će novi nos biti potpuno vidljiv i većina ljudi smatra da povratak na posao ide glatko i lako.

Ideje za izgradnju kredita

Postoji nekoliko načina na koje možemo izgraditi kredit. Ako ste umorni od progona kolekcionara ili ako ste frustrirani što vam

Fotografija telefona s kamerom

Digitalno doba osvojilo je svijet kao oluja, s uvođenjem telefona s kamerom, alati za digitalne fotografije danas su na dohvat