HEKLANJE

Vodič za kupnju tenisica

TEMU APP 100 E KUPON

Dobar par kvalitetnih tenisica važan je za dobar teniski meč. Suprotno onome što većina ljudi misli da će tenisice poslužiti za partiju tenisa, to uopće nije preporučljivo. Tenisice su potrebne ako želite izvući maksimum iz svake teniske partije koju igrate. Funkcija koju ove tenisice pružaju vrlo je važna.

Tenisice su posebno strukturirane i dizajnirane kako bi zaštitile svog nositelja od mogućih ozljeda i pružile potporu za razne teniske pokrete. Također su dizajnirani da izdrže i izdrže uvjete koje tipična igra tenisa može izložiti dugotrajnom trošenju i habanju. Vaše tipične tenisice ili tenisice samo pružaju potporu potrebnu za ravnomjerno kretanje ublažavajući petu koja prima najveći udar tijekom trčanja. Tenisice su također dizajnirane za bočne pokrete kako bi pružile potrebnu stabilnu podršku za sprječavanje ozljeda i omogućavanje brzih i lakih pokreta stopala. Nošenje druge vrste sportske obuće ne samo da uzrokuje štetu na teniskim terenima, već također povećava šanse za uganuća i druge ozljede.



Kada kupujete tenisice, postoji nekoliko razloga. Morate uzeti u obzir podlogu teniskog terena na kojem prvenstveno igrate jer će to odrediti vrstu tenisica koje su vam potrebne. Također je važno uzeti u obzir specifične karakteristike i zahtjeve vaših stopala kako biste osigurali udobnost i pristajanje. Pa, druga razmatranja uključuju vaše preferencije stila i boje.

Za igrače koji igraju na tvrdim podlogama odaberite tenisice koje su dugotrajne i izdržljive. Gazište na potplatima vaših tenisica istrošit će se ponavljanjem igranja na tvrdim terenima, što može smanjiti trakciju i povećati rizik od klizanja tijekom igranja. Područje obuće izvan nožnog prsta mora biti pokriveno dodatnom zaštitom s vanjske strane jer većina igrača ima tendenciju povlačiti nožne prste kada izvode svoje teniske poteze, posebno kada serviraju. Dodatna zaštita pomaže u sprječavanju ranog trošenja i habanja tenisice.

Odaberite tenisice koje su udobne, mekane i pristaju u skladu s tim, posebno za igrače koji su skloni žuljevima. Većina tenisica opremljena je najnovijom tehnologijom cipela koja pruža sustave amortizacije i druge važne značajke cipela.

Što se tiče stila i boje, sve će ovisiti o vašim željama. Kada odaberete određeni par tenisica koje odgovaraju vašim zahtjevima, samo pazite da, kao i pri kupnji bilo koje druge vrste cipela, osigurate prostor od oko pola inča od nožnih prstiju do kraja cipele kako biste prstima dali malo prostora za kretanje .