HEKLANJE

Zajamčene kreditne kartice – koristite ih mudro

TEMU APP 100 E KUPON

Kreditne kartice postaju sve važnije u nizu situacija. Jeste li ikada pokušali unajmiti automobil ili kupovati online bez njega? Nije lako. Zapravo, s porastom kupnje putem interneta, češćim međunarodnim putovanjima i ljudima koji robu i usluge plaćaju telefonom, sve većem broju ljudi gotovo je od ključne važnosti da imaju pristup kreditnim karticama.

Stoga postoji mnogo valjanih razloga zašto bi itko ovih dana želio kreditnu karticu. Prošli su dani kada se na kreditne kartice gledalo kao na rezervat bogatih, ili velikih potrošača, koji su voljeli bankrotirati ili potrošiti bogatstvo na šoping. Ovih dana, ljudima su kreditne kartice potrebne jednostavno da bi obavljali svoje poslove, a da ne zaglave u situacijama u kojima im nisu dostupni načini plaćanja u sve većem broju situacija.



Garantirane kreditne kartice su fenomen koji postaje sve popularniji. Došao je u Ujedinjeno Kraljevstvo iz Sjedinjenih Država, kao i većina varijacija kreditnih kartica. Za osobe s lošim kreditnim rejtingom, zajamčene kreditne kartice iznimno su privlačne. Na televiziji, internetu i gotovo posvuda postoje dodaci koji jamče kreditne kartice svima koji se za njih prijave, bez obzira na to je li im se činilo da su ih u mogućnosti priuštiti.

Ovim ponudama trebate pristupiti s velikim oprezom. Ako razmislite o koracima koje poduzima većina zajmodavaca, bit ćete prisiljeni postati sumnjičavi prema zajamčenim kreditnim karticama. Većina zajmodavaca pažljivo procjenjuje uključeni rizik kad god posuđuje novac. Pregledavaju vašu kreditnu povijest, koliko zarađujete, koliko dugujete i mnoge druge čimbenike. Ako utvrde da ste visokorizični, tada će vam ili odbiti posuditi ili promijeniti uvjete kredita tako da im pružite dodatnu sigurnost ili platiti veće kamate ili oboje.

Ako čujete za pružatelje kreditnih kartica koji su voljni odustati od ovog važnog koraka i jednostavno vam posuditi novac bez ikakvog uvida u vaše financije i kreditnu povijest, tada možete biti prilično sigurni da će kamata biti vrlo visoka. Međutim, uz visoke kamatne stope, postojat će i drugi uvjeti koji će biti manje privlačni nego inače. Bit ćete podložni vrlo visokim kaznenim naknadama za zakašnjelo plaćanje, a ti će vas zajmodavci također vrlo brzo uputiti agencijama za naplatu dugova. Stoga, ako se odlučite za ovo, budite oprezni i pametno koristite karticu.

Povijest kozmetike, 3. dio

Ludilo za kozmetikom nastavilo se stoljećima sve do 1900-ih i počelo se stvarati najranije kozmetičke industrije. Gospođa Henning’s House of

Akne – što, zašto i kako

Jeste li se upravo probudili i otišli u kupaonicu da se osvježite i doživjeli šok svog života? Vidite nešto čudno

Vodič kroz Poglavlje 7 Stečaj

Stečaj je zakonski proglašena nesposobnost pojedinaca ili poduzeća da podmire svoje dugove. Proglašenje bankrota mogu zahtijevati ne samo vjerovnici u