HEKLANJE

Zašto ne biste zaradili novac od svoje talentirane mame?

TEMU APP 100 E KUPON

Stalno nailazim na talentirane mame. Mame koje šiju slingove za bebe, odjeću za dojilje, platnene pelene… Mame koje same prave biljne preparate za njegu kože, ljekovite meleme i slično. (Prilično zavidim ženama koje su ovako lukave!)

Ili su možda stvarno dobri u osmišljavanju nastavnog plana i programa za kućnu školu ili u pisanju zanimljivih nastavnih planova. Poznajem mame s velikim obiteljima odrasle djece koje bi mogle zaraditi milijun dolara kad bi napisale knjigu sa svojim tajnama uspješnog roditeljstva!



Ponekad ću pitati te žene jesu li ikad razmišljale o tome da svoj interes ili hobi prenesu na internet kako bi na njemu zaradile neki prihod. Obično dobijem odgovore poput: “Ne znam ništa o tome kako napraviti web stranicu.” ili “Ne bih imao pojma kako plasirati svoju tvrtku na internet.”

Pa ipak, možda imate gomilu znanja u glavi koje bi vam moglo donijeti novac na svjetskoj mreži. Ili možda imate kreativnu vještinu poput šivanja. Čak i ako nemate fizički proizvod za prodaju, još uvijek možete zaraditi novac online marketingom tuđih proizvoda, bilo kroz izravnu prodaju, affiliate marketing ili Drop Shipping.

Zašto ne biste izbacili znanje iz glave i krenuli u posao koji bi vam mogao zaraditi nešto novca!

Izgradnja poslovanja na Internetu nije teška kao što mnoge mame pretpostavljaju. Ako ne znate kako izraditi web stranicu, možete koristiti html uređivač “Što vidite to i dobijete”. HTML je kodni jezik web dizajnera. Ali ne morate to naučiti da biste napravili web mjesto. WYSIWYG html uređivači jednostavni su za korištenje kao i softver za obradu teksta. Ako možete napisati otmjenu e-poštu ili nacrtati lijepo pismo, možete napraviti web stranicu.

Neki hostovi web-mjesta čak uključuju predloške web-mjesta profesionalnog izgleda i prekrasne fotografije, tako da više ne morate unajmiti web-dizajnera da biste web-mjesto sjajnog izgleda na mreži.

Štoviše, postoje resursi na mreži koji vas mogu naučiti što trebate znati kako biste dobili promet na svoju stranicu i plasirali se na tržište. Zašto se ne raspitate na oglasnoj ploči za mame koje rade kod kuće i vidite što druge mame u poslu preporučuju za učenje ovih tehnika?

Ne dopustite da vas mali proračun spriječi u pokretanju web stranice. Za manje od 25 USD možete kupiti naziv domene i hosting web stranice na godinu dana. Kada počnete zarađivati, možete ponovno uložiti u druge alate i učenje koji će vam pomoći da povećate svoj profit.



Izgradnja poslovanja na Internetu nikada nije bila lakša. Ne dopustite da vas strah ili nedostatak tehničkog znanja spriječi u ispunjavanju vaših ciljeva prihoda. Obratite se i zatražite pomoć i uskoro ćete biti spremni za rad.

Savjeti za poslovne web stranice

Industrija dizajna općenito je vrlo osjetljiva na vanjske utjecaje cijelo vrijeme, koji se obično nazivaju “modernim”, “inovativnim” ili “postavljanjem trendova”

Asertivni utjecaj

Asertivni utjecaj jedna je od osnovnih vještina komunikacije u timu ili s vanjskim sugovornicima. Asertivni stil uključuje učinkovito predstavljanje sebe