HEKLANJE

Lasersko uklanjanje dlačica – boja dlačica i kože

Laser je koncentrirani snop svjetlosne energije koji se koristi za uklanjanje dlaka s tijela za njegu kože. Laser ima vrlo visoku energiju i uništava folikule dlake u nekoliko sekundi. Prilikom uklanjanja dlačica, laser se usmjerava na kožu te ga privlači boja folikula dlake i uništava je. Doznajmo kako njegovati kožu laserskim uklanjanjem dlačica i kako boja dlačica i kože utječe na rezultate.

Lasersko uklanjanje dlačica i boja kože – laser privlači tamne pigmente u koži. Tako dolazi do folikula dlake i zagrijava ih kako bi ih uništio. Ako je vaša koža tamne boje, ona će također apsorbirati nešto laserske energije i može vam se pojaviti mjehur ili nateći. S najnovijim laserima, ovaj problem se eliminira. Da biste dobili dobru kožu bez dlačica, morate razgovarati sa svojim liječnikom o boji kože i vrsti laserske opreme koju imaju.



Lasersko uklanjanje dlačica i bojenje dlačica – budući da laser uništava dlačicu privlačeći ga pigment u dlačici, laserom je lakše ukloniti tamne dlačice. Ako imate svijetlu kosu – plavu, crvenu itd., trebate razgovarati sa svojim liječnikom o tome i saznati učinkovitost njihove opreme za vašu boju kose.

Njega kože i lasersko uklanjanje dlačica – za dobru njegu kože laser je polutrajno rješenje. ako je kontrast između boje vaše kose i kože visok, idealan ste kandidat za ovaj postupak njege kože. Uz najnovija dostignuća u njezi kože ne morate brinuti o boji kose i kože, već morate razgovarati sa svojim liječnikom i saznati više o ustanovi koju imaju.

Ovaj je članak samo u informativne svrhe. Ovaj članak nije medicinski savjet i nije zamjena za profesionalni medicinski savjet. Obratite se svom liječniku za svoje zdravstvene probleme. Slijedite savjete navedene u ovom članku samo nakon savjetovanja s liječnikom. Autor nije odgovoran za bilo kakav ishod ili štetu proizašlu iz informacija dobivenih iz ovog članka.

TEMU APP 100 E KUPON

Karike naušnice stil iz povijesti

Naušnice daju licu ljepotu. Različitim licima pristaju različite vrste naušnica. Žene su fascinirane naušnicama od svih metala. Dok su zlatne