HEKLANJE

15 razloga da se pridružite partnerskim programima

TEMU APP 100 E KUPON

Postoje OGROMNE prednosti promoviranja pridruženih programa s vlastitim kućnim internetskim poslovanjem. Pogledajmo 15 najboljih razloga za pridruživanje affiliate programima.

  1. Nema troškova proizvodnje: Troškovi razvoja i proizvodnje novog proizvoda su previsoki za gotovo svakoga tko želi pokrenuti posao od kuće. Uz pridružene programe, proizvodni troškovi nisu problem. Proizvod je razvijen i dokazan – sve na niklu trgovca.
  2. Niska cijena postavljanja: U usporedbi s izgradnjom fizičke trgovine, pokretanje kućnog internetskog poslovanja relativno je jeftino. Vjerojatno već imate radni stol, računalo povezano s Internetom i softver za obradu teksta, što je sva oprema koja vam je možda potrebna da počnete lako zarađivati od pridruženih programa.
  3. Bez naknada ili licenci: Često uspoređujem poslovanje kao podružnica s distribucijom niza proizvoda u stvarnom svijetu. Najveća je razlika u tome što distributer često mora platiti licencu za distribuciju proizvoda unutar ograničene geografske regije. Affiliate programi, s druge strane, obično se mogu besplatno pridružiti, a geografski tržišni doseg ograničen je samo sposobnošću partnera da promovira svoju web stranicu.
  4. Prodajte gotovo sve: Što se ne prodaje online? Taj popis mora biti kraći od popisa koji opisuje sve što SE prodaje na internetu. Postoje tisuće i tisuće affiliate programa koji prodaju svaki proizvod pod suncem. To olakšava pronalaženje proizvoda koji se odnose na vašu trenutnu ili planiranu web stranicu.
  5. Iskustvo u prodaji nije potrebno: kada sam započeo svoju affiliate tvrtku, nisam imao nikakvog iskustva u prodaji. Međutim, to nije bio problem. Tvrtke s kojima sam se povezao pružile su odličan marketinški materijal. Koristeći njihovu prodajnu kopiju, uspio sam postaviti svoju prvu pridruženu stranicu za manje od jednog dana.
  6. Nema zaposlenika: Plaće zaposlenika najveći su poslovni trošak. Iako možda trebate ili želite da netko povremeno radi za vas, nikada se nećete morati brinuti o zapošljavanju zaposlenika na puno ili nepuno radno vrijeme dok radite kao affiliate marketer.

    Kada imate projekt koji želite angažirati, lako je pronaći stručnjake u svim područjima povezanim s računalima koji mogu raditi za vas iz udobnosti SVOJIH domova. Plaćate samo za projekt i nikada ne morate brinuti o stalnim beneficijama i odbicima zaposlenih.



  7. Bez računa trgovca: Postavljanje računa trgovca dugotrajno je i skupo. Međutim, pridruženi trgovci ne trebaju račun trgovca. Trgovci snose sve troškove obrade plaćanja. Kao podružnica, nikada nećete izgubiti san zbog storniranja, prijevare ili gubitka svog trgovačkog računa.
  8. Bez inventara: Kao pridruženi trgovac, možete prodavati velike artikle bez brige o skladištenju, čak i ako živite u malom jednosobnom stanu.
  9. Bez obrade narudžbi: Zaboravite na probleme povezane s prikupljanjem i pohranjivanjem imena, adresa, brojeva kreditnih kartica itd. Sve to radi trgovac!
  10. Nema dostave: Trošak i gnjavaža za pripremu i slanje proizvoda kupcima širom svijeta mogli bi biti nevjerojatni. Podružnice nikad ne moraju brinuti o zalihama pakiranja ili poštanskim cijenama.
  11. Nema korisničke službe: Mrzite li mogućnost da imate posla s neugodnim ljudima ili pritužbama kupaca? Ne brini za to! Trgovac rukuje snivelers.
  12. Zarađujte novac dok spavate: Koji drugi posao vam kao samostalnom vlasniku omogućuje da svoja vrata držite otvorenima i nastavite zarađivati čak i kada uzimate pauze ili nakon što odete kući prespavati?
  13. Svjetsko tržište: Internet je najveće svjetsko tržište. Možete privući više posjetitelja u svoju internetsku trgovinu u jednom danu nego što će trgovac iz malog grada vidjeti u svom fizičkom poslovanju za godinu dana.
  14. Minimalni rizik: Proizvod koji ste odabrali ne donosi novac? Baci ga. Skinite svoje veze i promovirajte drugu! Tako je jednostavno. Ne postoje dugoročni ugovori koji vas vežu za proizvode koji se ne prodaju.
  15. Potencijal za visok prihod: Ako imate posao, vaša je plaća ili satnica vjerojatno unaprijed određena. Možda nema mnogo toga, osim prekovremenog rada, što možete učiniti da povećate svoj prihod. S vlastitim affiliate poslovanjem na internetu vaš je potencijal prihoda ograničen samo vašom željom, trudom i maštom.
    Nijedan drugi posao nije tako jeftin za pokretanje, a opet nudi tako visok potencijal zarade bez ulaganja godina rada.

    Affiliate programi omogućuju vam rad s gotovo bilo kojeg mjesta u svijetu!

    Najbolje želje.

Blagodati pšenice

Danas se sve više pažnje posvećuje zdravoj prehrani. Zahvaljujući tome, prirodni proizvodi koji su nezasluženo zaboravljeni vratili su se na

Ani mat Humor

Mnoga su djeca očarana i oduševljena animiranim humorom koji pronalaze u svojim jutarnjim crtićima. Divne ludorije animiranih likova na televizijskom

Lampice na instrument tabli?

Bok vozači! Upozoravajuće lampice na instrument tabli mogu biti prava enigma, zar ne? U ovom članku ćemo vam otkriti značenje