HEKLANJE

3 glavna načina za trenutačni promet

TEMU APP 100 E KUPON

U našoj prethodnoj temi vidjeli smo kako povećati promet.
U nekim ćete okolnostima možda morati odmah povećati promet ili ga potaknuti kako biste proširili novi proizvod ili ponudu ili jednostavno proveli svoj virusni marketing. Pa postoje 3 jednostavna za to učiniti i sada ćemo ih objasniti. Možete: kupiti ciljani promet na svojoj web stranici, poslati e-poštu svom popisu ili napraviti Joint Venture (JV).

Da biste kupili brz i trenutan promet, morat ćete otići na google ili neku od drugih alternativa kao što je Overture s yahooa..
Možda ćete prvo morati znati kako koristiti google adwords, postoje izvrsne e-knjige o ovoj temi, koje će vam uštedjeti mnogo novca i izbjeći da vaš oglas bude deaktiviran.
Ta vrsta oglašavanja naziva se oglašavanje plaćanjem po kliku. Postavit ćete dnevni proračun za svoju kampanju, a platit ćete samo kada netko klikne na vašu vezu. Moći ćete vidjeti svoj oglas na desnoj tablici stranice, kada tražite određene ključne riječi.
Morat ćete pratiti svoju kampanju.
Na primjer, možete kupiti 3 različita izvora oglašavanja, platiti istu cijenu za svaki, zatim pomoću softvera pratiti koje oglašavanje daje više rezultata.
Onda nastavite, tako ćete uštedjeti svoj novac.
Drugi način je slanje e-pošte na vaš popis. Morate razumjeti proces prodaje. Ukratko, posjetitelji surfaju naiđu na vašu stranicu, ali vjerojatno se neće vratiti osim ako im ne ponudite poticaj ili bilten, nešto što će ih vratiti:
Možete poslati promotivni e-mail, dva puta mjesečno ili jednom
Šaljite vrijedne informacije između promotivne ponude.



Posljednji savjet za trenutni promet je Joint Venture.
Morate natjerati druge web stranice da pošalju e-poštu na njihov popis, postave vašu vezu na njihovu web stranicu, a vi ćete im platiti samo kada obrade prodaju.
Platite im 50% ili više.
Olakšajte im prodaju, pripremite za njih predmet i tijelo e-poruka, pripremite affiliate vezu koju će staviti na svoje web stranice i bilo koji drugi materijal koji možete koristiti.
A tko zna, možda ćeš tamo pronaći dobre prijatelje.

Koristite li Myspace?

Internet se razvija velikom brzinom. U posljednjih nekoliko godina blogovi, a potom i označavanje društvenih knjiga postali su bijes, i

Načini za izbjegavanje bankrota

Postoji nekoliko dostupnih opcija ako ste u dugovima po kreditnoj kartici i ne želite proglasiti bankrot. Jedna je mogućnost dobivanje