HEKLANJE

Adsense savjeti koji će vam pomoći da zaradite više novca online

TEMU APP 100 E KUPON

Mnogi webmasteri koriste program google adsense kako bi dobro zaradili na internetu. Ako tražite legitiman način zarade na mreži, ozbiljno razmislite o tome kako naučiti kako izgraditi kvalitetnu web stranicu koja privlači puno prometa, a zatim naučite kako optimizirati svoju web stranicu za adsense.

Možda ćete biti u iskušenju isprobati pristup izgradnje stotina zasebnih web stranica posebno za adsense, no ova strategija nije dugoročna metoda uspjeha. Usredotočite se na izgradnju jedne ili najviše nekolicine kvalitetnih stranica koje su jedinstvene i korisne te se redovito ažuriraju. Imajte na umu da je program adsense u vlasništvu Googlea pa ako vaše stranice nisu jedinstvene i korisne, to može kršiti odredbe i uvjete adsensea.



Također je dobra ideja ne unovčavati web mjesto samo pomoću AdSensea. Dodajte pridružene veze ili vlastite proizvode kako bi vaša stranica imala više izvora prihoda. Saznajte više o optimizaciji za tražilice s bijelim šeširom kako biste dobili više besplatnog prometa s tražilica. Najbolji način da poboljšate rangiranje na svojoj web stranici je stvaranje sjajnog sadržaja na koji će ljudi htjeti postaviti poveznicu i podijeliti ga s drugima. Obavezno posjetite stranicu Googleovih smjernica za webmastere i provjerite pridržavate li se svih njihovih pravila kako biste osigurali dugoročni uspjeh vaše stranice u tražilicama.

Nakon što imate web mjesto koje dobiva promet bilo s tražilica ili iz plaćenih izvora, sljedeći je korak osigurati da je vaše web mjesto optimizirano za adsense. Sada postoji nova značajka u programu adsense gdje možete dodati Youtube videozapise koji imaju vaše oglase na vrhu videozapisa pa razmislite o eksperimentiranju s tim da vidite je li isplativo. Naravno, pobrinite se da koristite videozapise koji su istinski korisni i povezani s temom vaše stranice. Nikada nemojte žrtvovati korisničko iskustvo, čak ni kada se radi o dodavanju adsensea, pa se oduprite iskušenju da svoju stranicu preplavite oglasima.

Važno je pokušati stopiti svoje oglase sa svojom web lokacijom što je više moguće. Izgled oglasa trebao bi odgovarati općoj temi vaše stranice. Ako su veze na vašoj web-lokaciji crvene, učinite i veze u oglasima crvenima. Također je često dobra ideja boja URL-a biti crna ili siva. To će učiniti da se naslov oglasa više ističe i trebalo bi pomoći u povećanju stope klikanja.

Zapamtite da vam je dopušteno koristiti 3 jedinice veze i 3 oglasne jedinice na svakoj stranici bogatoj sadržajem. Sve dok ima dovoljno sadržaja, svakako koristite onoliko oglasa koliko vam je dopušteno. Provjerite imate li barem jednu oglasnu jedinicu na gornjoj polovici stranice. Ovo je dio vaše stranice koji je vidljiv bez pomicanja prema dolje. Obično je dobra ideja imati vodoravnu jedinicu veze iznad preklopa blizu središta stranice. Pokušajte postaviti svoje oglase što bliže središtu stranice jer većina posjetitelja primjećuje i fokusira se na ovaj dio stranice.

Također je dobra ideja dodati malo adsensea na dno svake stranice jer će to posjetiteljima dati mjesto na koje će otići nakon što završe s pregledavanjem vašeg sadržaja. Dodajte jedinicu veze ili oglasnu jedinicu veličine 336×280 koja je centrirana na dnu stranice. Također provjerite ima li vaša stranica sljedeće poveznice: kontaktirajte nas, o nama, mapu stranice i privatnost. To će pomoći da vaša stranica izgleda legitimnije. Ne zaboravite da oglašivači mogu birati web-mjesta na kojima žele svoje oglase, tako da želite stvoriti web-mjesto koje može privući visoko plaćene oglašivače. Primijenite neke od ovih savjeta kako biste povećali prihod od AdSensea.