HEKLANJE

Affiliate marketing – zašto funkcionira

TEMU APP 100 E KUPON

Autorsko pravo 2006. Craig Binkley

Ne može se poreći činjenica da je affiliate marketing trenutno vrlo popularan. Glavni razlog njegove popularnosti je jednostavan: koristi i trgovcu (dobavljaču proizvoda ili usluge) i trgovcu (osobi koja promovira proizvod ili uslugu) na mnoge načine. Dolje su predstavljena dva kratka popisa nekoliko pogodnosti koje uživaju i trgovac i prodavač.



Prednosti za trgovca:

1. Umjesto prodajne snage od jedne ili dvije osobe, korištenjem affiliate marketinga trgovac može imati prodajnu snagu od tisuća ili više. Njihove proizvode vidjet će stotine tisuća posjetitelja, a ne samo oni kojima bi oni sami mogli promovirati svoj proizvod.

2. Trgovac ne mora brinuti o zapošljavanju, otpuštanju i svim drugim zamornim zadacima koji dolaze zajedno s zaposlenicima u tvrtki. Softverski programi mogu pokrenuti affiliate program i obaviti velik dio svakodnevnog posla.

3. Affiliate marketing omogućuje trgovcu da dobije izloženost za svoj proizvod bez velikih troškova. Mnogi affiliate programi plaćaju trgovcu postotak od prodajne cijene proizvoda. Koristeći ovu vrstu programa, trgovac ne bi ništa platio trgovcu osim ako se njegov proizvod stvarno ne prodaje.

4. Troškovi oglašavanja za trgovca su minimalni u usporedbi s aspektom da trgovac sam radi svu promociju.

Prednosti za trgovca:

1. Većina partnerskih programa je besplatna za pridruživanje. Možete se pridružiti brojnim programima i imati bezbroj proizvoda dostupnih za promoviranje, ovisno o vašoj situaciji.



2. Vaši režijski troškovi trebaju biti niski. Ne morate kupiti proizvode unaprijed. Vaš posao je navesti ljude da posjete trgovca. Kada posjetitelj obavi kupnju, trgovac upravlja transakcijom i otpremom proizvoda, kao i svim povratima novca koji mogu biti potrebni.

3. Nema potrebe za zapošljavanjem djelatnika. S jedne web stranice možete promovirati mnogo različitih affiliate programa. To ga čini idealnim načinom da osoba zaradi neki dodatni prihod bez puno posla.

4. Budući da trgovac upravlja transakcijom, obično nije potrebna interakcija s kupcem. Naravno, možete dobiti neobičan e-mail s pitanjima o proizvodu, ali u većini slučajeva nema potrebe za interakcijom između vas i potencijalnog kupca.



5. Imate mogućnost mijenjanja proizvoda/programa kako smatrate prikladnim za svoju web stranicu ili situaciju. To ne bi nužno bio slučaj da promovirate vlastite proizvode. Ako se neki proizvod ne prodaje, lako ga možete zamijeniti za neki drugi ili čak odlučiti da ga potpuno prestanete promovirati.

U zaključku:

Affiliate marketing funkcionira jer koristi i trgovcu i trgovcu . Svaka strana ima koristi od programa na nekoliko različitih načina, čineći pridruženi marketing mudrim i isplativim načinom prodaje proizvoda ili usluga.



Uvod u SEO

U prvom dijelu Uvoda u SEO smo počeli govoritio optimizaciji za online pretraživače, i njihovoj važnosti za uspjeh bilo koje

Kleopatrine tajne ljepote

Legendarna kraljica Egipta bila je poznata po svom izuzetnom tenu. Jedan od njezinih tajnih tretmana ljepote, kupka od mlijeka i

Igra koja poboljšava ljubavni život

Razigrano raspoloženje trebalo bi nas pratiti u odrasloj dobi, objašnjavaju stručnjaci, kao vrijedan saveznik u suočavanju sa stresom, učvršćivanju emocionalnih