HEKLANJE

Autoresponderi – internetsko sveučilište

TEMU APP 100 E KUPON

Jedan od načina na koji obrađujem marketinške ideje jest posjećivanje što je moguće više stranica. Radeći to vidim neke od najboljih i najgorih u online marketingu.

Nedavno sam otkrio jedinstven način korištenja automatskih odgovora. Pretpostavka je briljantna u provedbi, uspješna u dobivanju članstva, ali donekle nejasna u sveukupnim informacijama.



Vlasnik web mjesta kupio je drugu web adresu koja je govorila o jednom aspektu njihovog online poslovanja. Te su se informacije temeljile na znanju i izvodile su se poput vizualne zafrkavanja za stvarno dobar film.

Postavljena su primjenjiva pitanja i dodane su točke za nabrajanje kako bi posjetitelji saznali neke od stvari koje mogu naučiti od ove tvrtke.

Zanimljivo je da na ovoj sekundarnoj web stranici nije bilo poveznice koja bi ukazivala na to tko je tvrtka ili kako je kontaktirati. Jedini podaci za kontakt bili su obrazac za prijavu na besplatni e-tečaj od pet dijelova.

Stranica je imala dizajn gotovo sveučilišnog tipa ostavljajući posjetitelju osjećaj da će informacije biti kvalitetne i vrijedne njihovog vremena. Naglašeno je da se podaci o e-pošti nikada neće prodavati niti dijeliti s trećom stranom. Dodatna točka bila je činjenica da je tečaj započeo danas.

Za većinu online korisnika možda neće biti jasno kako funkcioniraju automatski odgovori, pa postoji osjećaj hitnosti u ispunjavanju obrasca kako bi mogli iskoristiti ecourse prije nego bude prekasno, iako će web stranica uvijek naznačiti datum početka kao danas, što je ljepota načina rada autorespondera.

Ova stranica možda neće pružiti značajnu vezu ili podatke za kontakt u prvoj e-pošti, ali će pružiti kvalitetan sadržaj koji će omogućiti ovom opt-in ‘studentu’ da ostane u tijeku.

Prije ili kasnije podaci o kontaktu i primarna web stranica se otkriju i ponude se dodatni proizvodi ili usluge kako bi se pomoglo studentu da u potpunosti iskoristi informacije koje je preuzeo putem Sveučilišta Autoresponder.



U osnovi ono što je ovo web mjesto učinilo su maksimizirane strategije optimizacije tražilice (SEO) koje su u konačnici omogućile vlasniku web mjesta da polaže pravo na visoko specijaliziranu nišu. Visoko rangiranje rezultira motiviranijim potrošačem znanja koji visokorangirane web stranice već smatra vjerodostojnijima. Ovaj potrošač ima bolje šanse za stjecanje većeg povjerenja u posao jer primjenjivi materijal temeljen na znanju isporučuju automatski odgovori. U trenutku kada ti pojedinci konačno dobiju pristup priamry stranici, oni ne samo da su upoznati s proizvodom ili uslugom, već znaju kako se njime koristiti i u koje uobičajene svrhe proizvod ili usluga mogu pomoći.

Automatski odgovori mogu biti savršeni kompliment vašim marketinškim strategijama. Kakvu kreativnost možete izraziti u korištenju ove strategije?

Prestanite gristi nokte

Grickanje noktiju može biti neprivlačno, neugodno i oštetiti zube. Roditelji diljem svijeta zabrinuti su zbog loših navika svoje djece i