HEKLANJE

Budite oprezni pri odabiru mrežnih ljekarni

TEMU APP 100 E KUPON

Potrošači koji odluče kupovati putem internetskih ljekarni kao razlog za to navode privatnost, cijenu i praktičnost. Često su troškovi recepata znatno niži od kupnje u lokalnoj drogeriji. Mnoge internetske ljekarne mogu potrošaču ponuditi čak 50% uštede. Online kupnja može se obaviti diskretno od kuće, a recept se dostavlja na vrata.

Dok istražujete online ljekarne, primijetit ćete da postoje one koje nude samo distribuciju. Postoje i drugi koji nude usluge izdavanja na recept kao i distribuciju. Razlika je značajna. S internetskom ambulantom morali biste ljekarni poslati faksom ili poštom liječnički recept. Liječnik također može nazvati ili poslati recept e-poštom. Ove vrste mrežnih ljekarni moraju imati licencu u kojoj god državi prodaju iu kojoj se državi nalaze.



Mrežne ljekarne koje nude usluge prepisivanja na recept kao i dostavu obično imaju malo ili nimalo kontakta s potrošačem. Iskušavate svoje šanse kada radite s ovom vrstom tvrtke. Liječnik može imati licencu za pisanje recepta, ali možda neće postojati služba za korisnike od koje se može potražiti pomoć. Lijekovi koji su vam propisani mogu, ali i ne moraju biti ono što vam je potrebno. Liječnik ne zna vašu povijest bolesti i mogao bi vam propisati nešto što bi moglo izazvati alergijsku reakciju ili drugu nuspojavu.

Mnoge internetske ljekarne proširenja su fizičkih ustanova poput Walgreensa ili CVS-a. Ova usluga nudi se kao pogodnost kupcima za online naručivanje i preuzimanje u trgovini ili dostavu na kućnu adresu. Ovo je najsigurniji oblik online naručivanja recepata. Računala su povezana s unakrsnim referentnim lijekovima koji mogu utjecati jedni na druge. Također je navedena medicinska povijest kupca kako ne bi došlo do alergijskih ili drugih nuspojava. Uvijek postoji broj korisničke službe na koji možete kontaktirati ljekarnika ako kupac ima bilo kakvih pitanja. Također je vrlo legalno naručiti iz ovih mrežnih ljekarni.

Postoje određene internetske ljekarne koje rade ilegalno. Prodat će onome tko se prijavi. Kupac može, ali i ne mora trebati recept. Ako je potreban recept, možda postoji čak i ljekarnik koji napiše recept bez da vidi pacijenta. Ove internetske ljekarne nisu odobrene niti licencirane od Uprave za hranu i lijekove. Propisi koje su postavile Sjedinjene Države ne dopuštaju inozemnim ljekarnama da prodaju kupcima iz SAD-a. Često se ti propisi ignoriraju. To potencijalno može naštetiti kupcu koji ništa ne sumnja.

Kupac koji naručuje iz internetskih ljekarni koje se nalaze u inozemstvu preuzima rizik dobivanja kontaminiranih ili štetnih lijekova. Ne postoje propisani propisi za praćenje sigurnosti ovih lijekova. Drugim riječima, kada dođete iz inozemnih mrežnih ljekarni, nemate pojma gdje su lijekovi proizvedeni ili prije koliko su vremena proizvedeni. Zdravstveni rizici su ogromni.

Mrežne ljekarne koje nose VIPPs pečat certificirane su od strane FDA i licencirane za prodaju. Lijekovi su sigurni za ljudsku prehranu. Ove internetske ljekarne regulirane su nizom strogih smjernica za zaštitu potrošača. Uvijek je najbolje, au ovom slučaju sigurnije, držati se onoga što znate.