HEKLANJE

Često postavljana pitanja o poslovanju od kuće: odgovori na osnovna pitanja o poslovanju od kuće

TEMU APP 100 E KUPON

Sve više i više pojedinaca sami izlaze i započinju kućni posao. Nažalost, mnogi donose pogrešne odluke ili krenu na pogrešan način. U ovom ću članku proći kroz tri jednostavna koraka koja su nužna pri pokretanju vlastitog posla od kuće.

Prva stvar koju trebate učiniti je ili osnovati, postati pojedinačni vlasnik ili formirati LLC (Društvo s ograničenom odgovornošću). Obično kada sami krenete u posao, osnovat ćete samostalno vlasništvo. To jednostavno znači da ste jedini član svoje tvrtke.



Kada osnivate LLC možete također biti jedini član ili možete imati i partnere koji imaju udjele u društvu. Obično se zaposlenici zapošljavaju iu manjem obimu. Korporacije s druge strane obično imaju upravni odbor, dioničare i tisuće zaposlenika.

Kada tek počinjete sa svojom kućnom tvrtkom, poželjet ćete ili samostalni vlasnik ili doo. To se lako može učiniti online na legalzoom.com. Oni će se za sve pobrinuti.

Obavezno ih zamolite za EIN broj ili ga nabavite sami. EIN broj je kao broj socijalnog osiguranja za vašu tvrtku. Možete ga dobiti besplatno na irs.gov.

Nakon što osnujete tvrtku, morat ćete otvoriti poslovni bankovni račun. Vrlo je važno to učiniti jer želite svoje poslovne računovodstvene podatke držati odvojene od osobnih računovodstvenih podataka. To će također pomoći kada dođe vrijeme za porez i može vam pomoći da vam Porezna uprava ne ide dalje.

Dobra banka za mala i nova poduzeća je Synovus. Imaju vrlo razumne stope i rangirane su među najboljim bankama za mala poduzeća u zemlji.

Konačno, trebate odlučiti hoćete li biti prisutni na internetu ili ne. Iskreno, ludi ste ako nemate vlastitu web stranicu za svoju tvrtku. Sve više i više pojedinaca kupuje online i očekuje se da će taj trend dramatično porasti u nadolazećim godinama.

Možete dobiti vlastitu adresu web stranice i hosting gotovo za ništa. Da, možda ćete morati unajmiti nekoga da vam postavi stranicu ako ne znate kako, kupiti proizvode i usluge za svoju stranicu i eventualno otvoriti trgovački račun, ali lakše je nego što zvuči. Ljudi se odvaže i svakodnevno kupuju online, a možete i vi.



Za kraj, pobrinite se da poduzmete prave korake kada pokrećete vlastiti posao od kuće. Učinite li stvari na pravi način prvi put, to vam može uštedjeti mnogo glavobolja u budućnosti. Ništa vrijedno učiniti nije lako; da je tako, svi bismo bili milijunaši poduzetnici.

Još jedna stvar, toliko malih poduzeća propadne unutar prvih 5 godina nakon otvaranja trgovine. Ne dopustite da to budete vi. Postoji jedan savjet koji sam dobio gledajući Donalda Trumpa, a to je: “Nikada ne odustaj, nikad”. Uzeo sam ovo k srcu, a trebao bi i ti.

Zašto rakovi hodaju postrance?

Rakove često susrećemo na plažama i na stjenovitim mjestima uz more. Čim nas ugledaju, odmah pokušavaju nestati, ali tijekom ovog

1167,00 dolara

Prvo što bih želio učiniti je podijeliti s vama e-poruku koju sam nedavno primio i koja je poslužila kao inspiracija