HEKLANJE

Izradite web stranicu – 5 čimbenika koje treba uzeti u obzir.

TEMU APP 100 E KUPON

Vidio sam i čuo ludosti…ah! Ali kako izgraditi web stranicu! U svom nastojanju i potrazi za uspjehom čuo sam ljude kako postavljaju čudna pitanja i vidio sam kako oni koji se izjašnjavaju kao internetski gurui daju zapanjujuće odgovore.

Znam za kolegu koji je postavio pitanje na yahoo answers. Zbog ovog konkretnog pitanja buljio sam u zaslon monitora bez riječi. Ovaj je tip kupio naziv domene i registrirao ga kod jednog od vodećih registara naziva domena. Njegovo je pitanje bilo jednostavno, no za one koji su upoznati s umijećem internetskog poslovanja to pitanje ostavlja mnogo toga za poželjeti.



Moj prijatelj je tražio savjet o tome što učiniti s imenom svoje domene. Nije imao nikakvih planova ni ideja što s tim učiniti! Zamislite nedostatak planiranja i ne moramo ići dalje od ovog primjera.

Kako biste izbjegli da se nađete u istoj nevolji, evo 5 čimbenika koje trebate uzeti u obzir dok razmišljate o svom sljedećem potezu. Prije izrade web stranice razmislite o sljedećem:

Vrsta web stranice.

Odredite vrstu web stranice koju ćete graditi. Hoćete li izgraditi web stranicu čija je primarna svrha prodaja hardvera ili e-robe? Bi li vaša stranica bila sastavljena od pridruženih veza ili ćete prodavati vlastitu uslugu ili proizvod? Hoće li vaša web stranica biti primarno informativne prirode s google oglasom i drugim oblicima oglašavanja ili će biti čisto vizualna s malo ili nimalo sadržaja.

Prepoznavanje vrste web stranice koju ćete izraditi olakšat će prepoznavanje sljedećeg koraka.

Temeljeno na niši.

Prošli su dani kada je sve što je web majstor trebao učiniti bilo natrpati svoju web stranicu poveznicama koje vode do svih vrsta proizvoda i usluga. U današnjem internetskom svijetu ne možete uspjeti izgraditi web stranicu dizajniranu u obliku trgovačkog centra sa svim vrstama robe i usluga.



Internet sve više i eksponencijalno postaje specijalizirana super autocesta. Samo one web stranice koje se mogu istaknuti kao autoriteti u određenom području spremne su iskoristiti prednosti online poslovanja.

Započnite identificiranjem profitabilne niše o kojoj ćete uživati u pisanju, identificirajte područje u kojem već imate iskustva, imate strast ili o kojem će vam biti ugodno učiti.

Izgradite web stranicu samo u području ili niši u koju vjerujete.



Istražite svoje tržište.

Nije dovoljno samo razviti i izgraditi web stranicu na temelju svoje snage i slabosti. Trebalo bi malo više istražiti potencijal i isplativost tog polja.

Na internetu postoje sjajni alati koji bi vam omogućili da pronađete profitabilnu nišu, ti će alati također poboljšati vaše istraživanje osvjetljavanjem točnih fraza koje bi vaši potencijalni posjetitelji u normalnim okolnostima upisivali u tražilice njihovu potragu za informacijama.



Ime domene i hosting.

Treba biti oprezan pri odabiru imena domene i hosting tvrtke za vaše online poslovanje. Pretraživanje u bilo kojoj od vodećih tražilica za frazu “kako odabrati naziv domene” ili “web hosting” vratilo bi mnoštvo članaka koji su napisani u kojima nas savjetuju što učiniti, a što ne učiniti u vezi s odabirom domene ime ili host provider je u pitanju.

Kvalitetan sadržaj.

Jeste li ikada upisali točnu frazu određene ključne riječi dok ste tražili informacije na bilo kojoj od vodećih tražilica samo da biste završili frustrirani prikazanim rezultatima nakon nekoliko pokušaja? Tražilice i ljudski promet žude za informacijama, informacijama velike kvalitete.

Jedan od sigurnih načina da pobijedite u ratovima tražilica i pritom zadovoljite ciljane kupce jest stvaranje kvalitetnog sadržaja. Vlasnik web-mjesta koji ostane usredotočen i uporan u tome da samo počne dugoročno će iskoristiti prednost što će njegove stranice biti visoko rangirane ako ne i na vrhu rezultata upita za pretraživanje.

Ima još mnogo stvari koje treba uzeti u obzir, ali zašto ne početi prvo s ovih 5!

Mlada i živahna koža

Svake godine troše se milijarde na kozmetičke proizvode koji obećavaju brisanje bora, posvjetljivanje staračkih pjega i uklanjanje svrbeža, perutanja ili

Savjeti za kreditne kartice

Postoje savjeti o kreditnoj kartici, a zatim i tajne kreditne kartice. Ovi potonji su malo poznati trikovi kojima vas izvode

Uvod u estetsku stomatologiju

Bijeli, ravnomjerno oblikovani zubi naglašavaju ljepotu vašeg lica. Estetska stomatologija nudi mnoge mogućnosti liječenja za ljude koji žele poboljšati svoje