HEKLANJE

Kako izbjeći tri najčešće pogreške u SkinCareu

TEMU APP 100 E KUPON

Naša koža je naš najveći organ. Živi i diše i štiti vaše unutarnje organe od invazivnih i opasnih elemenata života: virusa, bakterija, zagađivača i oštrog vremena, uključujući sunce.

Mnogi ljudi ne razumiju ili u potpunosti ne cijene ulogu koju naša koža igra na naše cjelokupno zdravlje i dobrobit. Većina nas fokusira se na krajnji rezultat, a to je kako naša koža izgleda, a ne na proces postizanja i održavanja tog izgleda kroz zdrave izbore. To rezultira najčešćim pogreškama u njezi kože:



Ne shvaćajući da se ono što unosite u svoje tijelo vidi izvana.
Ne održavajući dobro uravnoteženu prehranu hranom i tekućinom bogatom vitaminima, mineralima i bjelančevinama te trujući svoj sustav s previše štetnih tvari poput pretjeranog konzumiranja alkohola ili cigareta, štetite svojoj koži. Previše alkohola može dehidrirati vašu kožu, a cigarete joj oduzimaju potreban kisik. Nadopunite svoju prehranu esencijalnim masnim kiselinama (EFA) poput ulja jetre bakalara ili boražine, lana i kokosa ako ste vegan. I MOLIM VAS pijte puno vode! Dodajte krišku naranče ili grančicu mente kako biste obogatili svoje iskustvo ispijanja vode.

Zanemarivanje kože dok je mlada.
Sunce i vjetar mogu oštetiti vašu kožu. Ova se oštećenja možda neće vidjeti dok ste mladi, ali baš kao i vaš omiljeni kožni kaput, bore i pukotine će se pokazati s godinama. Ako svoj kožni kaput tretirate hidratantnim kremama kada je nov i nastavite ga tretirati godinama, tu jaknu možete nositi jako dugo, a da se na njoj ne vidi starost. Isto vrijedi i za vašu kožu. Vlažite je prije nego što pokaže znakove potrebe za vlagom i ostat će zdravija kako stari. Koristite jaču kremu noću kako biste ponovno hidratizirali kožu i pomogli u popravljanju stanične degeneracije.

Korištenje proizvoda za njegu kože koji obećavaju trenutne rezultate.
Većina proizvoda za kožu koji su proizvedeni i puni garancija ‘trenutačnog poboljšanja’ samo su puni kemikalija i prekršenih obećanja. I, ako pažljivo slušate, većina njihovih marketinških kampanja navodi da će vam dati kožu zdravog izgleda, što je daleko od toga da imate kožu koja je zdrava. Za njegu kože koristite potpuno prirodne kreme i sredstva za čišćenje. Izbjegavajte sastojke poput mineralnog ulja, alkohola, lanolina i parabena (konzervansa).

Bloganje za SEO

Ako nikada niste čuli za pojam SEO, dopustite mi da vam ukratko objasnim što je to, čemu služi i čemu