HEKLANJE

Kako smjestiti frendu lažnu vijest?

TEMU APP 100 E KUPON

Super cool stranica za sve one koji žele smjestiti frendu. Princip je vrlo jednostavan, sve što trebate napraviti je upisati ime i zanimanje žrtve te dolje odabrati jednu od ponuđenih tema za kreiranje lažnih vijesti.
Najbolje od svega je to što putem ovog portala za zabavu i šalu možete kreirati lažnu vijest u svega nekoliko sekundi i naravno – smjestiti frendu ili frendici 🙂 . Neke od tema su: Pokazala obilne grudi, Skinuo se za časopis, Dobila na lotu, Dobio na lotu, Uhvaćena u preljubu na grupnoj, Uhvaćen u preljubu na grupnoj, Dobila ulogu u filmu, Prebrza vožnja i seks, Gola predala Hefu tortu, Oborio svjetski rekord..
Evo nekoliko napomena s portala:
Što je HRvijesti.com?

Po uzoru na svjetske web stranice slične namjere bilo je vrijeme da i mi u hrvatskoj dobijemo nešto slično. Na jednostavan način možete objaviti šaljivu vijest o vašem prijatelju i biti će objavljena na našem lažnom news portalu. Stranicu možete podijeliti putem naših jednostavnih alata. Sve priče su apsolutna laž i neće biti prikazane na tražilicama, ali je zabava garantirana!

Napomena



Vi ste autor priče i samo vi odgovarate za sadržaj, ali vjerujemo da će svi prihvatiti dobru šalu. Ako se ukaže potreba, možete slobodno zatražiti da uklonimo priču. Neke od priča nisu primjerene za osobe mlađe od 18 godina i molimo da to imate na umu prilikom odabira.

Posjetite hrvijesti.com i dobro se zabavite!

Akupresura za lice

U posljednjih dvadesetak godina postala je popularna alternativna medicina iz Azije. Akupresura za lice novi je pristup koji je došao

Uklanjanje šminke 101

Za ljude svih dobi važno je njegovati svoju kožu. U užurbanim modernim životima koje živimo, često je prelako zanemariti svoje