HEKLANJE

Kreditne kartice za česte putnike

TEMU APP 100 E KUPON

Ako ste osoba koja mora često putovati iz poslovnih ili osobnih razloga, vjerojatno bi vam dobro došlo korištenje kreditne kartice s pogodnostima za česte putnike. Mnoge zrakoplovne tvrtke trenutno nude vlastite kreditne kartice kako bi putnicima pomogle zaraditi novac za putne karte. Uz to, velike kartičarske kuće često imaju programe nagrađivanja u obliku “milja za česte putnike” ili popusta na pakete letova, a ponekad čak i ponudu za kupnju, dobivanje jedne karte za avionske karte.

Chase Visa nudi kreditnu karticu za česte putnike pod nazivom “The Value Miles™ Platinum Visa® Card”. Možete odabrati vlastite datume putovanja i letjeti bilo gdje unutar Sjedinjenih Država, na Karibe, Europu, Aziju, Meksiko ili Južnu Ameriku. Kad god koristite ovu kreditnu karticu za kupnju, zaradite “vrijednu milju” za svaki dolar koji potrošite. Kada skupite 24.000 milja, zaradit ćete zrakoplovnu kartu koja je dobra za let bilo gdje unutar kontinentalnog Sjedinjenih Država. Svidjet će vam se i činjenica da nikada nema “zamračenih datuma”, što znači da možete putovati kad god želite. Neke tvrtke koje izdaju kreditne kartice za česte putnike zamračuju najpopularnije datume putovanja (praznici, proljetni praznici itd.) tako da ne možete iskoristiti svoje letačke milje tijekom razdoblja najvećeg putovanja. Također možete uživati u tipičnim pogodnostima Platinum kartice – uključujući mogućnosti putnog osiguranja, pomoć pri putovanju i jednostavno prijavljivanje izgubljene kartice. Ne postoji godišnja naknada za nošenje ove kreditne kartice i početna ponuda od 0% na kupnju.



CitiCards također nudi popularnu karticu za česte putnike pod nazivom Citi PremierPass® Card Elite. S ovom karticom za česte putnike zarađujete “bod” leta za svaku milju koju preletite kada kupite svoju kartu koristeći svoju Citi kreditnu karticu. Osim toga, ako kupite avionsku kartu za nekog drugog, zapravo možete zaraditi “letne bodove” za svaku milju koju ta osoba prijeđe! Kao i većina nagradnih kartica, zaradit ćete bod za potrošnju. Ova kartica nudi kupovni bod za svaki drugi dolar potrošen na kartici i dva boda za svaki dolar potrošen u drogerijama, supermarketima i benzinskim postajama. Bilo bi korisno da ovu karticu koristite kao svoju dnevnu karticu za potrošnju, otplaćujući saldo na kraju svakog mjeseca, kako biste nakupili svoje letačke milje. Kada prvi put otvorite račun s CitiCard PremierPass® Card Elite, dobit ćete 15.000 bonus bodova kada obavite kupnju unutar prvih šezdeset dana od otvaranja računa.

Miles Card od Discover® daje novim računima 5000 milja nakon prve kupnje obavljene korištenjem kartice. Kao i kod većine kartica, zarađujete jednu milju za svakih 1 dolar kupljenih karticom, tako da ćete htjeti koristiti karticu za svakodnevne kupnje da biste dobili najviše koristi od kartice. Naravno, uz Miles Card ® ne morate iskoristiti svoje nagrade kupnjom leta. Također možete birati između gotovinskih bonusa ili darova. Nema zamračenih datuma uz milje za česte letove ove kreditne kartice i možete odabrati bilo koje mjesto u bilo kojoj zrakoplovnoj kompaniji. Najbolje od svega, ova kartica ima početnu stopu od 0% za prvu godinu i na nove kupnje i na prijenose stanja, tako da dok zarađujete bodove i milje, također možete otplatiti stara stanja bez kamata.

Postoje mnoge druge kreditne kartice koje nude milje za česte putnike. Najveći program nagrađivanja letača i prva tvrtka koja je nudila milje za česte letače sponzorirao je American Airlines. Program nazivaju Aadvantage. Milje koje se akumuliraju korištenjem ovog programa mogu se koristiti za kupnju zrakoplovnih karata, dobivanje sniženog ili besplatnog najma automobila, posjete hotelima i podizanje klase usluge za vaš let.

Uobičajeni troškovi kreditne kartice

Posljednjih godina britanska industrija kreditnih kartica doživjela je apsolutno ogromne promjene. Praktički je neprepoznatljiv od industrije koja je bila prisutna

Koja je izvorna boja sunca?

Zalazak sunca je romantičan trenutak za sve nas, baš kao i njegov izlazak. Sunce, koje postaje crveno pri izlasku ili

Promijenite nazive domena

Imate naziv domene na svom poslužitelju i želite ga promijeniti? Ako je tako, čitajte dalje i pronađite upute u nastavku.