HEKLANJE

Platite svoj odmor namirnicama

TEMU APP 100 E KUPON

Dok stojite u redu da platite svoje namirnice, nakon što ste cijeli dan proveli na poslu, odlutaju li vam misli na posljednji godišnji odmor koji ste otišli? Je li to bio let na sunčanu Floridu ili možda izlet na Rocky Mountains? United Airlines želi da možete planirati više ovakvih putovanja bez dodatnog trošenja vašeg džeparca. Da bi to učinili, oni nude United Mileage Plus Platinum Visa karticu.
Nakon što se prijavite za United Mileage Plus Platinum Visa karticu, dobivate 20.000 bonus milja čim obavite svoju prvu kupnju njome. Svaki put kada stojite u redu u trgovini i koristite svoju United Mileage Plus Platinum Visa karticu, dodajete 2 bonus milje za svaki $1 koji potrošite u trgovini. Također zarađujete 2 milje za svaki $1 koji potrošite na benzinskoj crpki i u trgovinama za kućne potrepštine. Također zarađujete 2 milje za svaki $1 koji potrošite kada ste jako umorni na kraju radnog dana i odlučite povesti svoju obitelj u restoran. A ako vas razmišljanje o odmoru natjera da ponestanete i odmah kupite zrakoplovnu kartu, također zaradite 2 dodatne milje za svaki 1 USD potrošen s United Airlinesom ili Star Alliance Airlinesom. Kao i kod većine kreditnih kartica s rabatima, uvijek zaradite 1 bonus milju za svaki $1 koji potrošite za bilo koju drugu kupnju na kreditnoj kartici.
Uz redovne bonus milje, također dobivate Elite milje kada koristite United Mileage Plus Platinum Visa karticu. Zaradite 5000 Elite milja nakon prve kupnje na kartici, 5000 Elite milja kada potrošite ukupno $35K na kartici i do 5000 Elite milja za svako putovanje zrakoplovom United ili Star Alliance kupljeno uz United Mileage Plus Platinum Visa kartica.
Također, u susret vlasnicima United Mileage Plus Platinum Visa kartice, United Airlines nudi besplatno povratno putovanje na datum godišnjice. Također nude besplatne certifikate za nadogradnju. Dakle, kada rezervirate putovanje na Unitedu, možete nadograditi svoju kartu za odlazno ili povratno putovanje i uživati u malo više luksuza od uobičajenog iskustva putovanja. Ovo će biti jako lijepa uspomena. United Airlines također će vlasnicima kartica dati potvrdu o putovanju od 25 USD.
Dakle, kupite svoje namirnice, zatvorite oči i zamislite kako udobno letite na prekrasno odredište. Sljedeći put kupite svoje namirnice s United Mileage Plus Platinum Visa karticom i počnite dobivati dodatne milje kako biste zaista krenuli na svoje putovanje!