HEKLANJE

Prepreke koje treba prevladati za rast

TEMU APP 100 E KUPON

Kad počinjemo novu godinu, prirodno je malo razmisliti o tome što stvarno želimo od sljedećih 12 mjeseci. Jeste li donijeli neke odluke? Jeste li odlučili doći u formu? Ići na promociju? Prestati pušiti? Dovedite svoje financije u red? Provoditi više vremena sa svojom obitelji? Sve od navedenog? Kakve god bile vaše odluke, sve se svode na jednu stvar – želite RAST! Čestitamo! Napravili ste prvi korak ka pozitivnim rezultatima. Materijal koji ćete ove godine pronaći u biltenu pomoći će da vaš put rasta bude brži i zabavniji.
Kako je krenula nova godina u visokoj brzini, pomislio sam da bi vam moglo biti od pomoći osvijestiti četiri prepreke koje morate prevladati da biste doživjeli bilo kakav pravi rast. To su barijere koje gotovo svatko prirodno ima i potrebna je svjesna odluka i trud da se uklone ili nadoknade.
1. Nespremnost da se prihvati puna odgovornost. Ove i svake godine vaš rast ovisi o vama i samo vama. Sigurno imate resurse i trebali biste dobiti pomoć u postizanju svojih ciljeva, ali u konačnici VI ćete požnjeti žetvu koju VI posadite. Rast se ne može dogoditi dok se ne posvetite tome.
2. Nespremnost za poduzimanje odlučnih akcija. Svo znanje na svijetu je beskorisno dok se ne pokrene. Nakon što odlučite poboljšati svoj život, napravite plan i krenite. Rast se ne može dogoditi dok se ne počnete kretati.
3. Nespremnost da izgledate glupo. Potraga za nečim vrijednim svakako će zahtijevati od vas da riskirate. Morat ćete prijeći svoju zonu udobnosti i u tom procesu ćete barem jednom posrnuti, pasti ili izgledati glupo – gotovo je zajamčeno. Što prije prestanete brinuti o izgledu, prije može početi rast.
4. Počevši od netočnih premisa. Mnoge stvari u koje smo vjerovali o uspjehu, zdravlju i prosperitetu jednostavno nisu istinite. Neke nikada nisu bile istinite, a neke su bile istinite, ali više nisu.
Mogao bih navesti doslovno desetke primjera svake kategorije, a ako želite analizirati neke od svojih, nazovite nas za besplatnu sesiju coachinga. Za sada je dovoljno reći da se rast ne može dogoditi dok nemate točan pogled na svijet.
Ove prepreke morate prevladati ako želite rasti, a dobra vijest je da ih definitivno možete prevladati. Pogledajte dvominutne treninge u ovoj publikaciji i ostatku naše web stranice za neke sjajne ideje kako to učiniti. Uzbuđeni smo što ćemo vam pomoći da 2005. učinite najboljom godinom ikada, stoga ostanite u kontaktu i… Budi slobodan!