HEKLANJE

Prijenosi stanja kreditnom karticom “Primer”

TEMU APP 100 E KUPON

Značajke kreditne kartice sastoje se od APR-a (godišnjih postotnih stopa), naknada za prijenos stanja, kamata, zateznih naknada i tako dalje. APR je primarna značajka o kojoj treba razmišljati dok tražite kartice za prijenos stanja. Tvrtke koje se bave izdavanjem kreditnih kartica su konkurencija; stoga će tvrtke nastojati ponuditi posebne ponude za kreditne kartice. Neki od poslova uključuju početne stope od 0% i niske kamatne stope, posebno za prijenose stanja. U potrazi za najboljim kreditnim karticama za prijenos stanja, svakako maksimalno iskoristite prednost ponude korištenjem kartice isključivo za prijenos stanja. Ako koristite kartice za kupnju, imajte na umu da izdavatelji kreditnih kartica profitiraju od odgovarajućih financijskih troškova koji bi mogli nastati korištenjem ove vrste kartice.

Uvodna razdoblja



Za neke kartice za prijenos stanja zajmodavci će dodati početne stope od nula posto do 15 mjeseci. Neki zajmodavci kreditnih kartica će odrediti nulte početne stope na temelju vaše kreditne ocjene. Ako imate šest mjeseci, jednu godinu ili 15 mjeseci od 0% na transfere stanja, svakako isplatite dugove prije isteka datuma.

Naknade za prijenos stanja

Naknade za prijenos stanja sastoje se od postotka ukupnog iznosa koji se financira i prenosi na karticu. Naknade obično prosječno iznose oko 3 posto prenesenog iznosa. Svrha usporedbe kartica prvenstveno je zbog činjenice da će se neki zajmodavci kreditnih kartica u biti odreći uobičajenih naknada tijekom uvodne probe.

Prijenos stanja na datume kreditne kartice

Vrlo malo dostupnih ponuda kreditnih kartica za prijenos stanja neće zahtijevati naknadu za prijenos. Kreditne kartice za prijenos stanja koje pružaju najviše pogodnosti one su kartice koje vam omogućuju dovršavanje prijenosa stanja tijekom cijelog uvodnog razdoblja. Kartice koje zahtijevaju da počnete s prijenosom stanja nakon primitka kartice ne dopuštaju fleksibilnost koju omogućuje potonja kartica. Obavezno pročitajte odredbe i uvjete jer možete potražiti klauzule, odredbe i/ili ograničenja prijenosa stanja. Najvažnija stvar koju treba razmotriti je razumijevanje vrsta prenosivih salda prije prihvaćanja kartice.

Kreditne kartice za prijenos stanja danas imaju odabrane programe koji nude nagrade. Usporedba kartica pomoći će vam da pronađete bolje kartice koje odgovaraju vašim potrebama. Pregledajte klauzule kada razmatrate nagrade za kartice za prijenos stanja, budući da neki zajmodavci kartica neće primijeniti bodove na prenesena stanja. Ipak, ovo bi mogao biti bolji izbor!

Stjecanje prava i vaš 401(k)

Imate li mirovinski račun 401(k)? Jeste li već obučeni? Prije nego što prijeđete na svoj sljedeći posao, važno je saznati