HEKLANJE

Savjeti za partnerski program

TEMU APP 100 E KUPON

Kako da počnem?

Affiliate marketing je lako započeti. Sve što trebate je web stranica koja cilja na određenu nišu. Specijalizirane web stranice rade dobro jer je konkurencija manja. Ako želite uspjeti kao pridruženi trgovac za mainstream proizvode kao što su digitalni fotoaparati, vodit ćete tešku bitku.



Cilj je razviti više stranica posvećenih tržišnim nišama. Vaš najveći izazov kao pridruženog izdavača je stvoriti jedinstveni sadržaj i privući značajnu količinu prometa na svoju web stranicu. Jednom kada imate posjetitelje, morate se usredotočiti na to da ih natjerate da kliknu na pridružene oglase. Ako posjetitelj klikne na bilo koji takav banner, a zatim obavi kupnju, dobivate svoju proviziju. Posljedično, što više prodaje pridruženi oglašivač ostvari putem vaše web stranice, to ćete dobiti više provizije. Naknada se razlikuje ovisno o vrsti programa.

Nije tako lako kao što izgleda. Tretirajte affiliate marketing kao posao. Ako ćete to tretirati kao hobi provodeći nekoliko sati tjedno na svoj affiliate marketing posao, očekujte da ćete zaraditi par sati vrijedne plaće. Postoji bezbroj stranica za brzo bogaćenje koje vam prodaju najnoviju “najbolje čuvanu” tajnu o affiliate marketingu. Istina je da je affiliate marketing posao. Ako ste spremni ozbiljno ga tretirati, posvetiti svoje vrijeme i trud, uspjet ćete.

Višeslojni affiliate programi

Mnogi pridruženi oglašivači nude višeslojne pridružene programe. Omogućuje podružnicama da regrutiraju dodatne podružnice gradeći hijerarhiju podružnica. Na primjer, suradnik A može regrut pridružiti X istom programu i zaraditi dodatni postotak po svakoj prodaji. Višeslojni programi potiču podružnice da zapošljavaju druge od čega imaju koristi pridruženi oglašivač i pridružena tvrtka. Koncept je sličan mrežnom ili piramidalnom marketingu.

Affiliate marketing izvrstan je način da netko započne kućni posao uz minimalne troškove. Dok učite, možete zaraditi veliku sporednu zaradu. Nakon što postanete iskusni, mogli biste postati affiliate marketer s punim radnim vremenom. Ključno je izgraditi web stranice koje usmjeravaju relevantan promet na prave web stranice povezanih proizvoda.

Početak DIY

Posjedovanje pravog alata pri ruci bitno će utjecati na to koliko je posao lak i kakve rezultate postižete. No, vrijedno

Adsense RIP?

Nakon dojave iz nekoliko obično pouzdanih izvora, primijetio sam da je Adsense mrtav. Čini se da ako ste zarađivali novac