HEKLANJE

Smanjite APR svoje kreditne kartice

TEMU APP 100 E KUPON

APR je često najvažniji pri odlučivanju za kreditnu karticu. Uobičajeno je (i točno) mišljenje da kreditne kartice s dodatnim pogodnostima uvijek imaju visoke godišnje kamatne stope. To vrijedi za gotovo sve tvrtke koje izdaju kreditne kartice koje postoje.

Možda imate kreditnu karticu koja ima visoku kamatnu stopu, ali vam nudi određene neodoljive pogodnosti i prednosti. Možda ima neke pogodnosti članstva na koje ste već navikli. Mogu postojati bezbrojne prednosti za vas, ali možda ćete nakon određenog vremena shvatiti da plaćate visoku kamatnu stopu za svoju kreditnu karticu od ostalih kreditnih kartica na tržištu. Ovo može biti zagonetan položaj jer ne želite izgubiti pogodnosti koje koristite zbog kreditne kartice, a također ne želite platiti visoku kamatnu stopu. U ovoj situaciji, postoji li način da smanjite svoj APR? Pa, ovdje raspravljamo o mogućem načinu kako to učiniti.



Pretpostavimo da imate dobru kreditnu povijest. U ovom scenariju sigurno ćete primiti mnogo mailova i pisama koja će vas obavijestiti o raznim novim ponudama i shemama. Vaš poštanski sandučić uvijek bi bio ispunjen neželjenim pismima i mailovima tvrtki koje izdaju kreditne kartice. Vaš bi prirodni instinkt očito bio da ga poderete i bacite u kantu za smeće, ali to nije način da to učinite. Pogledajte ove brošure i usporedite usluge i APR sa svojom kartičnom tvrtkom. Također možete provjeriti web stranice i druge izvore za usporedbu između različitih kartičarskih kuća. Nakon što ste obavili detaljno istraživanje tržišta kreditnih kartica, nazovite tvrtku koja vam izdaje kreditne kartice i recite im da ste dobili bolju ponudu, u smislu godišnje kamatne stope i pogodnosti, od druge kartičarske kuće. Vrlo je vjerojatno da bi vas rukovoditelj koji prima vaš poziv pokušao uvjeriti. U tom slučaju svakako razgovarajte s nadređenim koji bi vodio operacije. Zatim proslijedite poruku da ste dobili bolju ponudu od druge tvrtke (vjerojatno konkurencije). Nadređeni će vas možda zamoliti da pričekate još neko vrijeme jer iza ugla postoje bolji programi. Morate biti uporni i reći da ne možete čekati. U većini slučajeva nadzornik bi smanjio APR za oko 50%. Čak i ako se to dogodi u razdoblju od šest mjeseci, sigurno ste uštedjeli nešto novca.

Nema problema, možete ponoviti istu strategiju nakon razdoblja od šest mjeseci, osim ako stvarno ne dobijete bolju ponudu!

Kako napraviti mašne za kosu

Jednostavni koraci za izradu mašni za kosu Postoji toliko mnogo korisnih savjeta za izradu raznih predmeta ručno. Kad god imate

Trgovac afričkom nadom

“Čovjek koji odbija krenuti naprijed nikada neće ostaviti trag.” – Modupe Oluwalademi Modupe je živio u Nigeriji. Imao je vrlo

Knjigovodstvene usluge

Dobar knjigovodstveni servis je ulog, a ne trošak. Na godišnjoj razini uštedjet će vam više novca na nego što ste