HEKLANJE

Vrste izbjeljivanja zubi

TEMU APP 100 E KUPON

Bjelji zubi glavna su namirnica u industriji zdravlja i ljepote. Nikada ne biste vidjeli model ili slavnu osobu sa žutim ili umrljanim zubima. Suočimo se s tim, bjelji zubi donose samopouzdanje. Postoji nekoliko načina na koje prosječna osoba može dobiti bjelji i sjajniji osmijeh, a evo najpopularnijih.

Stomatolog Izbjeljivanje



Započet ćemo s najskupljim krajem spektra s profesionalnim izbjeljivanjem u stomatološkoj ordinaciji. Većina stomatologa koristi karbamid peroksid u obliku gela i nudi prilagođene zubne uloške izrađene od gipsanih odljeva vaših zuba. Ove ladice smanjuju rizik od izbjeljivanja bora jer su napravljene samo za vas. Nasuprot tome, većina kućnih kompleta nudi isti karbamid peroksid, samo ne ladicu koja odgovara obliku. Zubari naplaćuju do 600 dolara za ovaj tretman, uglavnom za pokrivanje vremena i uredskih troškova.

Gelovi za izbjeljivanje kod kuće

Za puno nižu cijenu, u mogućnosti smo dobiti bjelje zube u udobnosti vlastitog doma korištenjem pribora za kućnu upotrebu. Većina ovih kompleta sadrži istu formulu karbamid peroksida kao i vaš stomatolog ili možda jaču formulu. Još jedna prednost kućnog izbjeljivanja je cijena. Ne plaćate zubara ili njegove zaposlenike, tako da ćete platiti stotine manje nego što biste platili u stomatološkoj ordinaciji. Neki kvalitetni kompleti mogu koštati čak 39 USD! Jedina stvarna mana kompleta za kućnu upotrebu je kvaliteta zubne ladice jer je to obično nastavak za kuhanje i grizanje. Možda će vam se činiti malo manje udobnima od njihovih stomatoloških pandana.

Trake za izbjeljivanje

Rezultati trakica za izbjeljivanje obično su manji od željenih. Poznato je da veliki brendovi i drugi brendovi razočaraju, pokazujući blagi učinak tijekom mjesec dana. Problem je u tome što većina farmaceutskih tvrtki traži način da iznova zaradi od svojih potrošača. Stoga ćete se, zadržavajući slabiji proizvod na policama, vraćati sve dok se ne postignu željeni rezultati. U nekim slučajevima to mogu trajati mjeseci ili godine.

Zubne paste za izbjeljivanje

Čini se da paste za izbjeljivanje zuba imaju malu ili nikakvu učinkovitost. I sam sam nedavno testirao popularnu marku pasta za zube, poznatu po svojoj navodnoj moći izbjeljivanja. Shvatio sam da bi najviše jedan red paste mogao sadržavati samo blagi aktivni sastojak i da biste morali prati zube sat vremena za bilo kakav zamjetan rezultat u razdoblju od mjesec dana. Čini se da su zubne paste za izbjeljivanje marketinški trik koji prodaje više jer smo toliko željni poboljšanja.



Zaključno, ovdje su pravi konkurenti setovi za zubno i kućno izbjeljivanje. Oni će Vam pružiti željene rezultate u najkraćem vremenu. Rekavši to, setovi za kućno izbjeljivanje omogućuju vam uštedu stotina dolara i mir i tišinu vlastitog doma… i bez jezivih zubarskih ordinacija.