HEKLANJE

Za izvrsne rezultate izbjeljivanja zubi koristite kvalitetan sustav isporuke

TEMU APP 100 E KUPON

Možete brže dobiti bjelje zube korištenjem visokokvalitetnih proizvoda. a oni ne koštaju ruku i nogu! Svi današnji proizvodi mogu vam dati blistav i bijeli osmijeh. Proizvodi za izbjeljivanje zubi dostupni su od jeftinih bijelih trakica do skupih stomatoloških profesionalnih usluga i svega između.

Ključ za bjelje zube ipak je sustav isporuke. Proizvodi za izbjeljivanje obično su proizvodi poput gela ili boje koji se stavljaju na vaše zube. Gel za izbjeljivanje zuba ili gel za izbjeljivanje zubi drži na mjestu pomoću sustava za isporuku. Sustav isporuke je način na koji se proizvod za izbjeljivanje zubi drži na mjestu uz vaše zube. Obično je to posuda ili kalupljeni plastični otisak vaših zuba. Ključ za postizanje dobrih rezultata je da gel ili proizvod protiv bolova sa sredstvom za izbjeljivanje zuba mora ostati u kontaktu s površinom vaših zuba. Jednostavno ga staviti i isprati neće uspjeti. Neke od manje učinkovitih metoda dostave su trake.



Crest bijele trake su vrlo popularne. To su jednostavno trake za izbjeljivanje zuba koje se stavljaju samo na prednje zube. Bijele trake Crest koriste sustav isporuke koji je vrlo sličan komadu fleksibilne trake. Traka se postavlja na prednje zube i sadrži gel za izbjeljivanje zuba. Lak je i jednostavan za korištenje. Imajte na umu da iako trakice za izbjeljivanje mogu pokrivati samo prednje zube, one su obično udobnije.

Kompletniji i bolji način isporuke je posuda slična onim štitnicima za zube koje koriste sportaši. U jeftinijim setovima za izbjeljivanje zubi, priložene ladice se zagrijavaju u vrućoj vodi i zatim stavljaju u usta kako bi se formiralo odgovarajuće, ako ne i savršeno pristajanje. Što bolje pristaje, to će gel za izbjeljivanje zubi bolje ostati u kontaktu s vašim zubima.

Međutim, ono što smatram najboljom dugoročnom vrijednošću je prilagođena ladica napravljena samo za vaše zube. Kompleti za izbjeljivanje zubi više kvalitete pružaju materijal za uzimanje otiska vaših zubi. Budući da otisak točno pristaje vašim zubima, udobniji je i omogućuje proizvodu za izbjeljivanje da prekrije sve površine zuba. Jedna negativna strana korištenja prilagođene ladice je kratko vrijeme dok se otisak šalje u zubni laboratorij kako bi prilagođena ladica pristajala vašim ustima. Za to je potrebno samo nekoliko dodatnih dana, ali rezultati su itekako vrijedni toga da ne govorimo o mnogo udobnijoj ladici.

Dobra vijest je da većina prilagođenih kompleta za izbjeljivanje zubi s tray pruža sve što je potrebno za najbolje, najekonomičnije rezultate izbjeljivanja zubi. Prilagođene posude traju dugo i daju izvrsne rezultate po pristupačnoj cijeni.

Početna ishrana pastrve

Rani stadiji u proizvodnji riba i račića često zahtijevaju poseban režim ishrane, i upotrebu umjetne hrane za ove rane stadije